MASTERSTUDIES

Deeltijd Graduate Studies in Energiebeheer in de Verenigde Karlsruhe Duitsland 2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

In een energie management programma kunnen studenten leren over energiebesparing en hoe te ontwikkelen en implementeren van duurzame praktijken. Opgedane kennis kan nuttig zijn voor banen bij de overheid, publieke en private adviesbureaus, duurzaam wonen bedrijven en energiebedrijven zijn.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Karlsruhe is een stad met hete zomers en heeft een zeeklimaat. Het is gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg, Duitsland en is de thuisbasis van meer dan 200.000 mensen. De stad staat bekend om zijn universiteiten en andere fijne instellingen voor hoger onderwijs. Ze belangrijke in onderzoek, wetenschap en technologie.

Deeltijd Masters Opleiding in Energiebeheer in de Verenigde Karlsruhe in Duitsland

1 Resultaten in Energiebeheer, Karlsruhe Filter

Master in energietechniek en management (deeltijd)

HECTOR School of Engineering and Management
Master
okt 2020
<
Deeltijd
<
20 maanden
Engels
Campus

Het Master-programma in Energy Engineering & Management biedt een uitgebreid begrip van huidige en toekomstige energiesystemen en de complexe interacties van hun elementen ...

Lees meer