Deeltijd Master in Elektronica in Zuid-Afrika

Vergelijk Deeltijd Master Programma's in Elektronica in Zuid-Afrika 2018/2019

Elektronica

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Electronics programma's zijn ontworpen om studenten over de manier waarop elektrische circuits functioneren en hoe ze worden gemaakt onderwijzen. Het werk kan worden gedaan met printplaten en wiskunde en natuurkunde cursussen kunnen worden genomen. Electronics studenten zou in staat zijn om een ​​specialisatie te kiezen, zoals het computernetwerk engineering of communicatie elektronica.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Deeltijd Master Porgramma in Elektronica in Zuid-Afrika

Lees meer

Meng / MPhil in elektrische en elektronische techniek (onderzoek - gebaseerd)

University of Johannesburg
Campus Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele ingenieurswetenschappen en / ontwerp en de synthese, en de daarmee samenhangende principes om specifieke problemen van de samenleving als geheel. [+]

MEng in Electrical and Electronic Engineering (Onderzoek - based)

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele ingenieurswetenschappen en / ontwerp en de synthese, en de daarmee samenhangende principes om specifieke problemen van de samenleving als geheel. Een van de belangrijkste doelstellingen van dit proces is om een ​​geavanceerd vermogen ontwikkelen om fundamenteel technologisch onderzoek uit te voeren in afhankelijke. Het bevordert ook een aanpak van levenslang leren.

kwalificatie resultaten

Eindniveau uitkomsten: De gekwalificeerde student in staat zal zijn om:

Identificeren, te beoordelen, te formuleren, te interpreteren, te analyseren en technologisch onderzoek / ontwikkeling problemen op te lossen creatief en innovatief door het toepassen van relevante fundamentele kennis van dwz Wiskunde, Basic Science and Engineering Sciences in het gekozen gebied van onderzoek. Plan en het beheer van technische onderzoeken, waaruit blijkt fundamentele kennis, begrip en inzicht in de principes, methoden en concepten die maatschappelijk verantwoord (voor de lokale en andere gemeenschappen) onderzoek / ontwikkeling in het gekozen gebied van onderzoek praktijk vormen. Effectief werken, alleen of met anderen, als lid van een team, groep, organisatie en de gemeenschap of in multi-disciplinaire omgevingen in het gekozen gebied van onderzoek. Organiseren en beheren van hem / haarzelf en zijn / haar werkzaamheden op verantwoorde wijze, effectief, professioneel en ethisch aansprakelijkheid aanvaarden binnen zijn / haar grenzen van de bevoegdheid, en de uitoefening van het oordeel op basis van kennis en expertise, die betrekking hebben op het gebied van onderzoek. Plan... [-]