Deeltijd Master in Elektronica in de Verenigde Leiria Portugal

Top Deeltijd Master Opleidingen in Elektronica in de Verenigde Leiria Portugal 2018/2019

Elektronica

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variƫren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Elektronica studies richten zich op het ontwerpen van systemen en bedenkt met printplaten. Elektrische energie is een belangrijke component en het veld bevat andere gebieden zoals scheikunde, wiskunde en natuurkunde. Studenten kunnen in staat zijn zich te specialiseren in bepaalde gebieden, zoals informatie elektronica en digitale media technologie.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Deeltijd Master's in Elektronica in de Verenigde Leiria in Portugal

Lees meer

Meester in elektrische en elektronische techniek

Polytechnic of Leiria
Campus Deeltijd 4 semesters October 2018 Portugal Leiria

Deze cursus is gericht, in de eerste plaats, tot geavanceerde toegepaste kennis te bieden in professionele onderwerpen die van strategisch belang voor het land en de regio te nemen. Dienovereenkomstig, de doelstellingen omvatten de overname, door studenten, van de theoretische kennis en de noodzakelijke vaardigheden voor de toepassing ervan op het gebied van elektronica en telecommunicatie, of Energy and Automation. [+]

Deze hoofddoelstellingen omvatten de verwerving door studenten van theoretische kennis en de nodige vaardigheden voor de toepassing ervan op het gebied van elektronica en telecommunicatie, of energie en automatisering. De cursus wil ook actief bijdragen aan de bevordering van de nationale technologische ontwikkeling en de toegevoegde waarde van de industrie in het land en de regio verbeteren door projecten, dissertaties en industriƫle stages bij bedrijven en R & D-instellingen te ontwikkelen.

curriculaire plannen

1 Jaar

Elektromagnetische compabiliteit Projectmanagement Inleiding tot onderzoek

1 Jaar - Elektronica en Telecommunicatie

Integrated Electronics Communication Networks Technologies Audio en Video Coding Cellular Network Design Multimedia Communication Systems ... [-]