Deeltijd Master Opleiding in Elektronica in Portugal

Kijk Deeltijd Master Programma's in Elektronica in Portugal 2018

Elektronica

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Electronics is een wetenschappelijk gebied dat zich bezighoudt met de controle van de elektrische energie. Het ontwerp van de systemen door middel van printplaten kunnen worden onderzocht en andere onderwerpen, zoals telecommunicatie, informatieverwerking en signaalverwerking kunnen worden toegespitst op.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Deeltijd Master's in Elektronica in Portugal

Lees meer

Meester In Elektrische En Elektronische Techniek

Polytechnic of Leiria
Campus Deeltijd 4 semesters October 2018 Portugal Leiria

Deze cursus is gericht, in de eerste plaats, tot geavanceerde toegepaste kennis te bieden in professionele onderwerpen die van strategisch belang voor het land en de regio te nemen. Dienovereenkomstig, de doelstellingen omvatten de overname, door studenten, van de theoretische kennis en de noodzakelijke vaardigheden voor de toepassing ervan op het gebied van elektronica en telecommunicatie, of Energy and Automation. [+]

Deze hoofddoelstellingen omvatten de verwerving door studenten van theoretische kennis en de nodige vaardigheden voor de toepassing ervan op het gebied van elektronica en telecommunicatie, of energie en automatisering. De cursus wil ook actief bijdragen aan de bevordering van de nationale technologische ontwikkeling en de toegevoegde waarde van de industrie in het land en de regio verbeteren door projecten, dissertaties en industriële stages bij bedrijven en R & D-instellingen te ontwikkelen.

curriculaire plannen

1 Jaar

Elektromagnetische compabiliteit Projectmanagement Inleiding tot onderzoek

1 Jaar - Elektronica en Telecommunicatie

Integrated Electronics Communication Networks Technologies Audio en Video Coding Cellular Network Design Multimedia Communication Systems ... [-]