$close

Filters

Resultaten weergeven

Master's Programma's in Elektronica in Botswana

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek. De elektronica behandelt schakelingen en hun elektrische componenten. Circuit ontwerp kan een van de belangrijkste focus en gebieden kunnen worden gespecialiseerd in zoals telecommunicatie, netwerkbeheer, ne… Meer informatie

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

De elektronica behandelt schakelingen en hun elektrische componenten. Circuit ontwerp kan een van de belangrijkste focus en gebieden kunnen worden gespecialiseerd in zoals telecommunicatie, netwerkbeheer, netwerk engineering en micro-elektronische techniek. 

Botswana ligt in Zuid-Afrika en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs. De ontdekking van diamanten aanzienlijk meer inkomsten voor de natie, en een groot deel van deze inkomsten is doorgesluisd naar de verbetering van scholen en universiteiten.

Lees Minder
Lees meer over studeren in Botswana
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Dit programma is ontworpen, door middel van onderzoek, om diepte te bouwen in verschillende geselecteerde specialisaties.

Dit programma is ontworpen, door middel van onderzoek, om diepte te bouwen in verschillende geselecteerde specialisaties. -
Master
Engels
Campus