MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master's Programma's in Egypte 2019/2020

Wanneer het denken van Egypte, wat in je opkomt voor velen zijn de woestijnen, piramides, en de mysterieuze oude cultuur. Maar voor diegenen die een Master in Egypte kiest, ontdekken ze veel meer, zoals een eclectische mix van modern met traditionele, dynamische steden, vele culturele en historische mogelijkheden voor exploratie, en uit de eerste hand kennis van politiek en economie in de regio. Met een hoge kwaliteit academische programma's, er is iets voor elke student het nastreven van een Master in Egypte te bieden.

Er zijn mogelijkheden op verschillende terreinen van de studie voor een Master in Egypte, waaronder financiën, economie, internationale ontwikkeling, het beheer en informatie technologie, om een ​​paar te noemen. Er zijn ook opties voor full-time, part-time en online studies, het aanbieden van flexibiliteit in de planning.Een Master in Egypte is meer dan een graduate onderwijs, het is ook een unieke ervaring die culturele en intellectuele groei en meer kansen voor de werkgelegenheid kan bieden in de regio en wereldwijd.

Blader door de Master in Egypte onderstaande programma's en vind de opleiding voor u klaar!

gevonden resultaten Filter

Master in software engineering

EELU Egyptian E-Learning University
Online Voltijd September 2020 Egypte Egypte Online

De gezamenlijke master in Software Engineering (MSE) is een geavanceerd postgraduaat programma dat de leerlingen een diepgaand inzicht krijgt in de vooraanstaande technieken voor de analyse, het ontwerpen en de ontwikkeling van complexe software systemen.

E-learning masters

EELU Egyptian E-Learning University
Online Voltijd September 2020 Egypte Egypte Online

In juni 2010 stelde EELU de byla van het postgraduate programma in e-learning aan de faculteit van Educatieve Studies (FES) voor aan de hoogste raad van Egyptische universiteiten (SCU). De SCU keurde de nieuwe bylaw in 15/7/2010.

MPA - Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Campus Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Cyprus Larnaca Verenigde Staten New York Griekenland Athene Roemenië Boekarest Verenigd Koninkrijk Londen Egypte Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenia Nairobi Nigeria Lagos Somalië Mogadishu Zambia Lusaka Jordanië Irbid Cyprus Online +28 more

De MPA is ontworpen om professionals in de publieke sector te ontwikkelen, die de steeds complexere vraagstukken begrijpen die beleid en projecten op lokaal en nationaal niveau vorm geven, en die over de nodige analytische en managementvaardigheden beschikken om hun kennis toe te passen op praktijksituaties.