Filter
Master Studies
Egypte Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master's Programma's in Egypte 2019/2020

Wanneer het denken van Egypte, wat in je opkomt voor velen zijn de woestijnen, piramides, en de mysterieuze oude cultuur. Maar voor diegenen die een Master in Egypte kiest, ontdekken ze veel meer, zoals een eclectische mix van modern met traditionele, dynamische steden, vele culturele en historische mogelijkheden voor exploratie, en uit de eerste hand kennis van politiek en economie in de regio. Met een hoge kwaliteit academische programma's, er is iets voor elke student het nastreven van een Master in Egypte te bieden.

Er zijn mogelijkheden op verschillende terreinen van de studie voor een Master in Egypte, waaronder financiën, economie, internationale ontwikkeling, het beheer en informatie technologie, om een ​​paar te noemen. Er zijn ook opties voor full-time, part-time en online studies, het aanbieden van flexibiliteit in de planning.Een Master in Egypte is meer dan een graduate onderwijs, het is ook een unieke ervaring die culturele en intellectuele groei en meer kansen voor de werkgelegenheid kan bieden in de regio en wereldwijd.

Blader door de Master in Egypte onderstaande programma's en vind de opleiding voor u klaar!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

EELU Egyptian E-Learning University

De gezamenlijke master in Software Engineering (MSE) is een geavanceerd postgraduaat programma dat de leerlingen een diepgaand inzicht krijgt in de vooraanstaande technie ... [+]

Master in Software Engineering

Software engineering is "de toepassing van een systematische, gedisciplineerde, kwantificeerbare aanpak van de ontwikkeling, de werking en het onderhoud van software" (IEEE 1996). De gezamenlijke master in Software Engineering (MSE) is een geavanceerd postgraduaat programma dat de leerlingen een diepgaand inzicht krijgt in de vooraanstaande technieken voor de analyse, het ontwerpen en de ontwikkeling van complexe software systemen. Ook bereidt het studenten voor op hoogwaardige carrière in de softwareindustrie of onderneemt onderzoek op het gebied van software engineering.

decaan

Dr Manal Ahmed Ismail Shoman is hoogleraar Computer Engineering aan de Universiteit van Helwan, Faculteit Ingenieurswetenschappen. Zij ontving haar PhD-graad in Computers and Systems Engineering van de Faculteit Ingenieurswetenschappen, Ain Shams University, 1996.... [-]

Egypte Egypte Online
September 2020
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
EELU Egyptian E-Learning University

In juni 2010 stelde EELU de byla van het postgraduate programma in e-learning aan de faculteit van Educatieve Studies (FES) voor aan de hoogste raad van Egyptische univer ... [+]

E-Learning Masters

geschiedenis

In juni 2010 stelde EELU de byla van het postgraduate programma in e-learning aan de faculteit van Educatieve Studies (FES) voor aan de hoogste raad van Egyptische universiteiten (SCU). De SCU keurde de nieuwe bylaw in 15/7/2010. Daarop werd het ministerieel decreet nummer 3494 uitgereikt in 20/10/2010 om het diploma in het e-learning programma in het academiejaar 2010/2011 te starten.

Na afstuderen van de eerste batch studenten uit het diploma-programma in februari 2012 is het ministerieel decreet nummer 4728 uitgereikt in 18/10/2012 om de masteropleiding in het e-learning programma te starten in het academiejaar 2012/2013.

Het is gepland om het promotieprogramma te starten bij de afstudeerrichting van de eerste bachelorstudenten.... [-]

Egypte Egypte Online
September 2020
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Unicaf University (ZM)

De MPA is ontworpen om professionals in de publieke sector te ontwikkelen, die de steeds complexere vraagstukken begrijpen die beleid en projecten op lokaal en nationaal ... [+]

De MPA is ontworpen om professionals in de publieke sector te ontwikkelen, die de steeds complexere vraagstukken begrijpen die beleid en projecten op lokaal en nationaal niveau vorm geven, en die over de nodige analytische en managementvaardigheden beschikken om hun kennis toe te passen op praktijksituaties. De Master in Public Administration- programma rust afgestudeerden met de vaardigheden, perspectieven en inzicht die nodig zijn om effectief te werken bij het oplossen van problemen en het aanpakken van uitdagingen binnen de bredere publieke sector.

Bezorgingsmodus

Online en via ondersteund open leren

ToelatingseisenVoor reguliere toelating tot een masteropleiding is een... [-]
Egypte Cairo
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands