Filter
Master Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Master's Opleidingen in Educatieve Psychologie 2019

Bij het volgen van een masteropleiding moeten studenten zich voorbereiden op intensieve cursussen en rigoureuze onderzoeksprojecten. De mate waarin deze programma's worden verleend, wordt over het algemeen als hoger dan undergraduate en lager dan doctorale referenties beschouwd.

De psychologie van het onderwijs is de studie van hoe mensen zich tijdens het leren gedragen en denken. Wat is een master in onderwijspsychologie? Geleerden die professionele geloofwaardigheid willen verwerven, schrijven zich vaak in voor deze programma's als een voortzetting van psychologie-undergraduate studies. Een gemeenschappelijk doel van veel masteropleidingen in de onderwijspsychologie is het geven van de nodige informatie en vaardigheden om kritieke beoordelingen van leerprocessen uit te voeren. Dit wordt bereikt door zorgvuldig onderzoek van de verschillende factoren die van invloed zijn op de verwerving van kennis door middel van lessen zoals biologie, taalverwerving en sociologie van het gezin.

Er zijn veel voordelen van het begrijpen van psychologie, maar een dieper begrip van en medeleven met anderen is een van de nuttigste in het persoonlijke en professionele leven. Met name de educatieve psychologie kan bijdragen aan het versnellen van iemands eigen leerprocessen. Bovendien is de groep enthousiaste peers die in veel masterprogramma's is aangetrokken vaak een bron van ondersteuning gedurende het leven van de afgestudeerde.

De kosten in verband met opleidingsgraden variëren van instelling tot instelling. Het is vaak het beste om rechtstreeks naar de informatie te verwijzen die door elke school wordt gepubliceerd.

Op kinderopvang worden vaak onderwijspsychologen in dienst genomen, met name die die zorgen voor programmadeelnemers met beperkte communicatiecapaciteiten. De taken van deze zorgverlenende functie kunnen het geven van feedback aan ouders, het beheren van leersessies en het ontwikkelen van activiteitenplannen omvatten. Openbare en particuliere scholen zoeken ook vaak naar afgestudeerden van onderwijs- en psychologieprogramma's om te dienen als leercoaches of leraren. Counselors kunnen studenten helpen door obstakels te identificeren en gepersonaliseerde oplossingen te ontwikkelen. Leraren met kennis van de psychologie zijn misschien goed toegerust om een ​​klaslokaal te beheren, leerstrategieën te ontwikkelen en, uiteraard, psychologie te onderwijzen aan leerlingen.

Pedagogische psychologieprogramma's zijn vaak de eerste stap naar een bevredigende toekomst. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Educatieve Psychologie

Universidad de Leon

We bieden een training gericht op het ontwikkelen van complexe onderzoeksvaardigheden in verband met doctoraatsstudies, waardoor initiatie mogelijk wordt in onderzoekstak ... [+]

over

We bieden een training gericht op het ontwikkelen van complexe onderzoeksvaardigheden in verband met doctoraatsstudies, waardoor initiatie mogelijk wordt in onderzoekstaken op het gebied van psychologie en onderwijswetenschappen.

Gericht op afgestudeerden en afgestudeerden in de psychologie, afgestudeerden in het basisonderwijs, afgestudeerden in het kleuteronderwijs, afgestudeerden in sociaal onderwijs, afgestudeerden in de verpleegkunde, afgestudeerden in de psychopedagogiek, afgestudeerden en afgestudeerden in de pedagogiek, afgestudeerden in gezondheidswetenschappen, afgestudeerden in antropologie en afgestudeerden in sociologie.

Wat bieden wij jouTraining voor onderzoek in psychologie en onderwijswetenschappen.Gevorderde en multidisciplinaire training.Onderwijzend personeel met uitgebreide ervaring in onderzoeksactiviteitenCarrièremogelijkheden... [-]
Spanje León
September 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Concordia University Portland

Verander de loop van het leven van een student: help studenten die door trauma zijn getroffen, gedijen met een MEd van Concordia. Trauma wordt niet gediagnosticeerd door ... [+]

Verander de loop van het leven van een student: help studenten die door trauma zijn getroffen, gedijen met een MEd van Concordia.

Trauma wordt niet gediagnosticeerd door een enkel, duidelijk gedefinieerd symptoom. En het kan komen van elk soort gebeurtenis - echtscheiding, een medische procedure en pesten zijn slechts een paar voorbeelden. De kans is groot dat je ten minste één student - zo niet meer - hebt getroffen door een trauma. Het goede nieuws is dat je kunt helpen. Onze MEd in Curriculum

Programma overzicht

Kampioenen van vooruitgang, onze afgestudeerden komen klaar voor vooruitgang op elk niveau.

Je leert van opdrachtgevers, beheerders en andere docenten met in-the-loop-ervaringen met behulp van toonaangevende theorie en gebruiksvriendelijke online tools om je te helpen het meeste uit je cursuservaring te halen. En je zult nauw samenwerken met je peers en professoren - en mogelijk vriendschappen en mentorships koesteren die een leven lang meegaan.... [-]

Verenigde Staten Portland
September 2019
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands