Masters Programma in Ecosystemen

Top 3 Graduate Studies in Ecosystemen 2019

Een master's degree volgt meestal de succesvolle afronding van een bachelor's degree. Met een masteropleiding kan de student het betreffende onderwerp verder begrijpen. In veel gevallen kunnen afgestudeerden met een master meer lucratieve carrières nastreven dan alleen een bacheloropleiding.

Wat is een meester in ecosystemen? Deze opleidingen stellen studenten in staat een diepgaand begrip van biologische ecosystemen te ontwikkelen. Terwijl ze een mastergraad in ecosystemen nastreven, bestuderen studenten het leven op een cellulair niveau, de interactie tussen planten en dieren, en hoe elk deel van een natuurlijk ecosysteem werkt om het evenwicht te bewaren. Studenten kunnen ook proberen te begrijpen hoe mensen kunnen voorkomen dat het delicate evenwicht in ecosystemen wordt verstoord. Studenten kunnen kiezen om zich te specialiseren in gebieden van ecologische wetenschap, zoals landbouw, specifieke regio's in de wereld, soorten ecosystemen en meer.

Afgestudeerden met een Master in Ecosystems ontwikkelen meestal een unieke relatie met de natuurlijke wereld waarmee ze contact kunnen maken met de natuur en deze kunnen waarderen. Deze connectie kan afgestudeerden niet alleen helpen in hun carrière, maar ook in hun dagelijks leven. Studenten cultiveren ook uitstekende onderzoeksvaardigheden en kunnen op efficiënte wijze complexe informatie organiseren.

De exacte prijs voor het behalen van een Master in Ecosystems kan sterk variëren, afhankelijk van de school. Studenten moeten rekening houden met de locatie van de instelling, collegegeld prijzen en andere kosten bij het plannen van de financiën.

Na het behalen van een Master in Ecosystems hebben afgestudeerden veel carrièremogelijkheden. Studenten die genoten van het onderzoeksaspect van het programma kunnen later milieuonderzoekers worden die in het veld werken om ecosystemen te begrijpen. Andere afgestudeerden kunnen ervoor kiezen consultants te worden voor milieuorganisaties zonder winstoogmerk. Deze consultants zorgen ervoor dat ecosystemen worden beschermd tegen menselijke beïnvloeding. Verder kunnen afgestudeerden doorgaan met het beheren van teams bij overheidsinstanties belast met de bescherming van het milieu.

Ecosystemen zijn overal en ook masterprogramma's om ze te bestuderen. Toekomstige studenten kunnen kiezen programma's binnen hun lokale gemeenschappen of zelfs in andere landen. Er zijn ook online opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Master's degree in milieu-biologie en beheer van ecosystemen

University of L'Aquila
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië L'Aquila

Master of Science in Environmental Biology en beheer van ecosystemen [+]

niveau

Master's degree

Levensduur

2 jaar

zitplaats

L'Aquila

toegangstype

Gratis toegang met de beoordeling van de persoonlijke voorbereiding

internationalisering

Cursusaanbod met internationale

taal

Italiaans (Engels voor sommige cursussen, als ze zijn ingeschreven buitenlandse studenten)

Levering mode

conventioneel

gelieerde universiteiten Université Claude Bernard Lyon 1 (Frankrijk) [-]

Master in Ecohydrologie

University of Algarve
Campus 2 jaar October 2019 Portugal Faro

De master in Ecohydrology wil specialisten creëren met een transdisciplinaire visie op mondiale waterproblemen, waaronder het functioneren van ecosystemen, inzicht in de druk op aquatische ecosystemen onder wereldwijde veranderingen en die in staat zijn om duurzame oplossingen te ontwikkelen en te implementeren voor het herstel van aquatische ecosystemen. [+]

Over

De master in Ecohydrology wil specialisten creëren met een transdisciplinaire visie op mondiale waterproblemen, waaronder het functioneren van ecosystemen, inzicht in de druk op aquatische ecosystemen onder wereldwijde veranderingen en die in staat zijn om duurzame oplossingen te ontwikkelen en te implementeren voor het herstel van aquatische ecosystemen. Afgestudeerden van de master in Ecohydrology zullen in staat zijn om hun professionele activiteiten te ontwikkelen in onderzoeksinstituten, universiteiten en publieke of private instellingen of bedrijven die zich bezighouden met waterbronnen en management.

[-]

Masters in duurzaam beheer van bosecosystemen

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus Voltijd 30 maanden September 2019 Canada Saint-Jérôme

Gespecialiseerde werknemers in bosecosysteembeheer nemen deel aan de definitie, het beheer en de oplossing van verschillende soorten problemen om bij te dragen aan de implementatie van duurzame bosontwikkeling. [+]

Gespecialiseerde werknemers in bosecosysteembeheer nemen deel aan de definitie, het beheer en de oplossing van verschillende soorten problemen om bij te dragen aan de implementatie van duurzame bosontwikkeling.

Ze bieden duurzaam ecosysteembeheer en bosplanning, waarbij in hun principes en managementpraktijken rekening wordt gehouden met de behoeften van meerdere gebruikers, eisen van belangenorganisaties, doelstellingen voor landgebruik en de bescherming van bosecosystemen. .

In dit perspectief is deze multidisciplinaire masteropleiding gericht op kandidaten die professionals willen worden die gespecialiseerd zijn in duurzaam beheer van bosecosystemen. Door middel van actieve leermethoden die de ecologische, economische en sociologische dimensies integreren, zullen studenten hun vaardigheden ontwikkelen in het definiëren, beheren en oplossen van complexe problemen.... [-]