Master Opleidingen in Economische studies in de Verenigde mobiel Verenigde Staten

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.Economie en administratie is een disci… Meer informatie

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Economie en administratie is een discipline die zich richt op zowel macro- als micro-economie. Experts worden opgeleid om te begrijpen hoe zowel individuele acties als massatrends de economie beïnvloeden. Velen specialiseren zich in bepaalde vakgebieden, zoals openbaar beleid, bedrijfseconomie en consumentengedrag.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Mobile is een stad van de staat Alabama, VS. Omdat het hotel op de kruising van de Mobil-rivier en Mobil baai van de stad is de enige zeehaven in Alabama. Samen met community colleges de universiteiten en hogescholen in de stad bieden graduate en post graduate programma's in de medische, zakelijke administratie, HR, strafrecht, kunst, rechten, IT enzovoorts.

Top Master's in Economische studies in de Verenigde mobiel in de Verenigde Staten

Lees Minder
Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)
Mobile, Verenigde Staten

De Master of Accounting degree is een gespecialiseerd programma dat is ontworpen om studenten een gevorderd cursuswerk op het boekhoudgebied te bieden.

De Master of Accounting degree is een gespecialiseerd programma dat is ontworpen om studenten een gevorderd cursuswerk op het boekhoudgebied te bieden. -
Executive opleidingen
Voltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op