Filter
Master Studies
Thailand Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Masters in Economische studies in Thailand

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Master's Opleiding in Economische studies in Thailand

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Thailand

Andere opties binnen dit vakgebied:
Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Michigan boekhoudkundige faculteit wordt zeer gewaardeerd voor hun strenge onderzoeksactiviteiten, praktische ervaring en het allerbelangrijkste, hun uitstekende onderwij ... [+]

World-Class Academici: geavanceerde kennis over de hele linie De nieuwe standaard in Macc onderwijs dat Michigan heeft begint met academische bekwaamheid over de hele linie, en een combinatie van uitstekende faculteit en uitstekende onderwijs dat onovertroffen kennis levert gemaakt - samen met de technologie, faciliteiten, en het vermogen om die kennis toe te passen zeer effectief.

Michigan heeft een traditie van het bouwen diepgaande expertise in elk bedrijf functie. In de huidige cross-functionele zakelijke wereld, die traditie is de aflossing dramatisch en zaken meer dan ooit. Op Michigan, kunt u kiezen voor een specialisme en weet dat je gaat om te leren over de door jou gekozen functioneel gebied van enkele van de fijnste geesten in het veld. Je zult niet alleen het ontwikkelen van geavanceerde expertise door een van de grootste arrays van keuzevakken overal beschikbaar, maar ook die kennis integreren met alle andere zakelijke functioneel gebied. ... [-]

Thailand Bangkok
Vraag informatie aan
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands