Graduate Studies in Economische studies in de Verenigde Angers Frankrijk

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.  Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschieden… Meer informatie

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Angers is de historische hoofdstad van Anjou, Frankrijk. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad heeft 2 universiteiten, namelijk de Universiteit van het Westen - UCO, en de Universiteit van Angers.

Top Masters Opleiding in Economische studies in de Verenigde Angers in Frankrijk

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
ESAIP Graduate School of Engineering
Angers, Frankrijk

Training Engineer ESAIP risicopreventie, heeft Milieu is ontworpen om ...

Training Engineer ESAIP risicopreventie, heeft Milieu is ontworpen om ... -
Executive opleidingen
Voltijd
3 jaren
Engels, Frans
sep 2020
Campus
 
ESAIP Graduate School of Engineering
Angers, Frankrijk

Het esaip Engineer-programma in Risk Management

Het esaip Engineer-programma in Risk Management -
Executive opleidingen
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op