Filter
Master Studies
Australië Noordelijk Territorium Darwin Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters Opleidingen in Economische studies in de Verenigde Darwin Australië

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Professionals die economie en administratie hebben gestudeerd, begrijpen zowel het grotere economische beeld als kleinere, geïndividualiseerde trends. Het is een interdisciplinair vakgebied waarin specialisten worden getraind om veel componenten in zowel het publieke als het private gedeelte in overweging te nemen en te analyseren, en aanbevelingen te doen op basis van de huidige en potentiële omstandigheden.  

Australië heeft zeven van de top 100 instelling voor hoger onderwijs in de wereld! Australië zit boven de wil van Duitsland, Nederland en Japan, het plaatsen van achtste in de Universitas 2012 U21 ranglijst van National Education Systems Higher.

Dit gebied heeft een grote universiteit, maar ook andere tertiaire colleges komen eraan. Charles Darwin University is hier evenals de beroemde Bachelor Instituut voor Inheemse Tertiair Onderwijs gevestigd.

Beste Masters Programma in Economische studies in de Verenigde Darwin in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Darwin

Graden
Plaats
Australië
Noordelijk Territorium
Darwin
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Charles Darwin University

Afgestudeerden van andere dan financiële verslaggeving opleidingen kunnen later wensen om hun vaardigheden te verbeteren of te worden professionele accountants, door het ... [+]

Master of Accounting (Professional Practice)

Locaties:

CDU Melbourne CDU Sydney Casuarina Campus Externe Studies

Afgestudeerden van andere dan financiële verslaggeving opleidingen kunnen later wensen om hun vaardigheden te verbeteren of te worden professionele accountants, door het uitvoeren van een conversie cursus als deze MACPP. Een conversie cursus stelt afgestudeerden met een niet-accounting of gedeeltelijke boekhoudkundige achtergronden van de academische eisen voor het lidmaatschap van de CPA Australië, het Institute of Chartered Accountants in Australië en de Association of Chartered Certified Accountants in het Verenigd Koninkrijk te voldoen. De cursus richt zich op de hedendaagse kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de praktijk als een openbare of registeraccountant; effectief beheer; verantwoording en controle; en effectieve besluitvorming voor financieel succes.... [-]

Australië Darwin Sydney Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands