Deeltijd Graduate Studies in Ecologische Wetenschappen in Italië 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces. Ecologische wetenschap is een academische onderwerp dat bestudeert hoe organismen en hun omgeving werken en samen te ontwikkelen. Personen ingeschreven in een ecologisc… Meer informatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Ecologische wetenschap is een academische onderwerp dat bestudeert hoe organismen en hun omgeving werken en samen te ontwikkelen. Personen ingeschreven in een ecologische wetenschappelijk programma verbeteren van hun basiskennis in de biologie, ecologie, landbouw en ecosystemen, maar ook de ontwikkeling van praktische vaardigheden in het beheer van natuurlijke hulpbronnen en het behoud.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Deeltijd Master Porgramma in Ecologische Wetenschappen in Italië

Lees Minder
Sida Group Management Academy
Bologna, Italië +2 Meer

Het belangrijkste doel van de Meester van Afval

Het belangrijkste doel van de Meester van Afval -
Executive opleidingen
Deeltijd
96 uur
Italiaans
feb 2020
Campus