Master's in Duurzame Ontwikkeling in Macedonië

Vergelijk Masters Opleidingen in Duurzame Ontwikkeling in Macedonië

Duurzame Ontwikkeling

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Master in Duurzame Ontwikkeling onderzoekt de wisselwerking tussen milieu-en maatschappelijke kwesties, en kijkt naar het belang van duurzaamheid in een snel groeiende maatschappij. Deze route kan toekomstige leiders bereid de nodige maatschappelijke veranderingen stimuleren te produceren.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Master's Programma in Duurzame Ontwikkeling in Macedonië

Lees meer

Energiebeheer En Duurzame Ontwikkeling

South East European University
Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Macedonië Tetovo Skopje +1 more

Hernieuwbare energie is erg belangrijk voor de bescherming van het milieu. In de westelijke Balkan, de bijdrage van het water als de belangrijkste bron van hernieuwbare energie speelt een belangrijke rol in energie. Dus hier het vereist verbeteringen in het hoger onderwijs. Hernieuwbare energie is zeer belangrijk in de toekomst voor economische verkeer van de partnerlanden in de westelijke Balkan met beperkte ... [+]

Top Master's Opleidingen in Duurzame Ontwikkeling in Macedonië. Hernieuwbare energie is erg belangrijk voor de bescherming van het milieu. In de westelijke Balkan, de bijdrage van het water als de belangrijkste bron van hernieuwbare energie speelt een belangrijke rol in energie. Dus hier het vereist verbeteringen in het hoger onderwijs. Hernieuwbare energie is zeer belangrijk in de toekomst voor economische verkeer van de partnerlanden in de westelijke Balkan met beperkte energiebronnen in een groeiende economie en de problemen die verband houden met het milieu. Als gevolg daarvan, de bestaande opleidingen worden geperfectioneerd, ACE bevordering van nieuwe postdoctorale studies, die opfakjaatcelata gebied van hernieuwbare energie en upravuvanjetoso. De opleiding Energy Management en duurzame ontwikkeling zal soposebno aandacht ontwikkelen om de specifieke aspecten combinatie van energie, milieu, economie en wetgeving. Zal bidatopfateniprashanjata ontwikkeling van duurzame energie in een periode van snel veranderende nationale en regionale energiemarkten. Verschillende energiesystemen hernieuwbare zoals water en getijden, wind, zonne-energie, chemische energie, geothermische energie, biomassa en biogas zal worden geïntegreerd in verschillende vakken. Een zeer belangrijk aspect is de integratie van de economie om de betaalbaarheid van de verschillende systemen en het tijdschema voor de uitvoering van speciale aanvaardbare energie systeem te analyseren. Energieopslag in de batterij, hetzij als potentiële of chemische energie krijgt een nieuwe dimensie. Veel systemen voor hernieuwbare energie zijn niet altijd beschikbaar en afhankelijk van klimatologische omstandigheden of problemen dnevnitei nacht. Kandidaten met verschillende bekgraung als mechanische, elektrische, civiele, geologische, milieu- en IT-engineering, of economische en natuurwetenschappen komen in aanmerking voor dit programma... [-]