Filter
Master Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Master's Opleidingen in Duurzame Onderneming 2019

Het behalen van een masterdiploma is een veelvoorkomende stap voor studenten die een bachelordiploma hebben behaald in een gerelateerd vakgebied. Deze prijs erkent expertise in een bepaald vakgebied en kan kansen bieden voor hogere functies.

Wat is een Master in duurzaam ondernemen? Een Master in Sustainable Business is een gespecialiseerde graad die studenten de fundamenten van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) leert. Deelnemers leren manieren om sociaal en milieubeleid en -processen uit te voeren om sociaal en ecologisch welzijn en economische duurzaamheid te bevorderen. Masterstudenten kunnen vakken volgen in verschillende vakken, zoals duurzame economie en management, natuurlijke en menselijke gemeenschappen, internationale perspectieven in duurzaam ondernemen, opbouw van sociaal kapitaal en industriële ecologie.

Het ontvangen van een Master in Sustainable Business rust individuen met vaardigheden zoals strategisch management, ethisch redeneren, teambuilding en effectieve communicatie. Deze vaardigheden zijn breed toepasbaar en kunnen de vooruitzichten op werk en kansen voor vooruitgang in veel verschillende industrieën verbeteren.

In de afgelopen tien jaar zijn master-graden in duurzaam ondernemen wereldwijd gebruikelijk geworden en er zijn veel programma's op maat om uit te kiezen. Registratie- en inschrijvingskosten kunnen sterk variëren, waardoor het belangrijk is dat sollicitanten rechtstreeks contact opnemen met de school voor gedetailleerde informatie over het programma.

Afgestudeerden met een Master in Sustainable Business kunnen werken voor overheidsinstanties, bedrijven of instellingen voor hoger onderwijs. Deze graad bereidt individuen voor op posities in duurzaamheidsanalyse of -beheer, en rust recente afgestudeerden uit om de professionele wereld te betreden. Duurzaamheidsmanagers kunnen zich richten op specifieke soorten projecten, waaronder supply chain-analyse en "vergroening", monitoring van broeikasgasemissies, duurzame financiering / belegging en naleving van nationale en federale milieuregels.

Individuen die een Master in Sustainable Business overwegen, kunnen kiezen uit verschillende scholen over de hele wereld. Veel instellingen bieden online cursussen en hulpmiddelen voor het leren op afstand, waardoor het voor individuen gemakkelijker wordt om een ​​graad na te streven zonder te hoeven verhuizen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Duurzame Onderneming

University of Technology Sydney

Deze graad omvat een periode van begeleide studie en onderzoek, met als hoogtepunt de indiening van een proefschrift. Het wordt aangeboden aan zowel lokale als internatio ... [+]

Afgestudeerden van de master hebben consequent uitstekende examinatoren verslagen van internationale leiders in hun vakgebied. Velen zijn in aanmerking gekomen voor de UTS Chancellor's Award en een aantal zijn op de kanselarijlijst geplaatst.

Het instituut is bedoeld om studenten te ondersteunen die een transdisciplinaire of interdisciplinaire onderzoeksaanpak volgen en daarbij voortbouwen op hun bestaande expertise.

[-]
Australië Sydney
January 2020
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Groningen

Ooit beschouwd als een carrière in duurzaamheid en management? Deze masteropleiding leert je alles wat je moet weten over duurzaam ondernemen. ... [+]

Invoering

Ooit beschouwd als een carrière in duurzaamheid en management? Deze masteropleiding leert je alles wat je moet weten over duurzaam ondernemen.

De wereldeconomie ondergaat een transformatie naar een duurzame samenleving waarin de belangen van mensen, de planeet en de winst samen de drijvende kracht zijn, in plaats van neoklassieke industriële economische systemen. Voor deze transformatie zijn academische professionals nodig die kunnen aantonen dat duurzaam ondernemen de sleutel is. Ons programma leidt deze professionals op.

Ben je geïnteresseerd in:

een nieuw perspectief ontwikkelen?circulaire bedrijfsmodellen?leren van echte ondernemers?uw leiderschaps- en managementvaardigheden en academische kennis over duurzaamheid ontwikkelen?... [-]
Nederlanden Groningen
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
EADA Business School Barcelona

Recente universitair afgestudeerden met de visie en drive om een ​​topcarrière na te streven. Gemiddelde leeftijd: 25 jaar oud Gemiddelde beroepservaring: werkervaring we ... [+]

Recente universitair afgestudeerden met de visie en drive om een ​​topcarrière na te streven.

Gemiddelde leeftijd: 25 jaar oud Gemiddelde beroepservaring: werkervaring welkom, maar niet verplicht; max. 3 jaar Onderwijsvereisten: undergraduate university degree

Je ontwikkelt de kritische en ontwerp-denkvaardigheden om te analyseren, te presteren en te inspireren in een steeds groter wordende, veranderlijke, onzekere en complexe zakelijke omgeving. Bovendien zal de focus op soft skills in communicatie, onderhandeling, teamwerk en leiderschap het verschil maken in het ontwikkelen van een carrière van wereldklasse in een bedrijf, organisatie of zelfs je eigen bedrijf.

... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands