Master's in Duurzame Infrastructuur

Top 2 Masters Opleidingen in Duurzame Infrastructuur 2018

Masteropleidingen bieden studenten de kans om hun opleiding in een bacheloropleiding te verdiepen. Een master's degree is meer gespecialiseerd en biedt een diepe duik in het door de student gekozen onderwerp. Bovendien openen deze graden vaak lucratiever loopbaantrajecten.

Wat is een Master in duurzame infrastructuur? Deze masteropleidingen combineren techniek, economie en milieubescherming om een ​​unieke opleiding te creëren. Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren op gebieden zoals watertechnologie, milieubeheer, duurzame samenleving, technologie en meer. Het doel van elk programma is om professionals te creëren die de aanleg van infrastructuur kunnen ontwerpen en beheren die zowel nuttig als milieuvriendelijk is. Studenten kunnen sommige programma's binnen zes maanden voltooien, terwijl anderen er twee jaar over doen om te voltooien.

Studenten studeren meestal deze masteropleidingen af ​​met een uitzonderlijk probleemoplossend vermogen. Verder hebben afgestudeerden met een master in duurzame infrastructuur vaak een goed begrip van de omgeving en vaardigheden voor projectplanning die hen kunnen helpen hun carrière te verbeteren.

Omdat de lengte van deze programma's kan variëren, kunnen ook de kosten. Factoren zoals de kosten per krediet, de programmaduur en studiepunten die nodig zijn om te slagen, kunnen van invloed zijn op de totale prijs van een masterdiploma. Studenten moeten hun gekozen universiteit raadplegen om de verwachte kosten te bepalen.

Omdat de wereld te maken heeft met klimaatverandering, hebben overheids-, non-profit- en particuliere organisaties mensen nodig met dit soort onderwijs. Afgestudeerden kunnen later consultants worden voor overheden die willen investeren in infrastructuur. Bovendien kunnen afgestudeerden met een Master in Sustainable Infrastructure ontwerpers en ingenieurs worden die gespecialiseerd zijn in het creëren van milieuvriendelijke structuren. Deze professionals kunnen samenwerken met non-profitorganisaties in ontwikkelingslanden of voor particuliere bedrijven in andere regio's.

Geïnteresseerde mensen kunnen bijna overal een Master in duurzame infrastructuur behalen. Toekomstige studenten kunnen kiezen uit lokale universiteiten, online programma's en hogescholen over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Meester In Slimme Gebouwen En Duurzaam Ontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Torino
Campus Voltijd 6 maanden January 2019 Italië Turijn

De masteropleiding in Smart Buildings en Sustainable Design behandelt het probleem van duurzaamheid in termen van ontwerpstrategieën die het milieu, energie en sociaal gedrag van de stedelijke omgeving optimaliseren. [+]

De Masteropleiding in slimme gebouwen en duurzaam ontwerp Behandelt het probleem van duurzaamheid in termen van ontwerpstrategieën die het milieu-, energie- en sociaal gedrag van de stedelijke omgeving optimaliseren. De cursus is gericht op het integreren van interactieve en web-verbonden technologie met architectuur om zich bewust te maken van wat er in de omgevingen gebeurt en de mogelijkheid te krijgen van deugdige reacties. Duurzaam ontwerp behandelt de uitdagingen en problemen van postindustrieel vervuilde steden door het combineren van ontwerp- en technische vaardigheden met een uitstekende theorische, kritieke en culturele kennis.

Professionele kansen - Afgestudeerden kunnen een carrière in nationale en internationale architectuur en ingenieursstudio's verrichten of beginnen als Designers of Specialists in duurzame strategieën en innovatieve technologieën. Het hoogst technologische profiel van de masteropleiding, inclusief het gebruik van 3D printers en opkomende bouwtechnologieën, opent de deuren voor publieke of private onderzoekscentra, experimentele laboratoria en instellingen met betrekking tot productontwerp en technologische innovatie.... [-]


Master In De Milieutechniek En Duurzame Infrastructuur

KTH Royal Institute of Technology
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Zweden Stockholm

De omvang van het programma is internationaal en interdisciplinair. [+]

De omvang van het programma is internationaal en interdisciplinair.

Studenten zullen hun kennis van de eigenschappen en functies van water en ecosystemen te verhogen, leren hoe de lokale en globale milieueffecten van menselijke activiteiten te beoordelen en toepassing van geavanceerde methoden, technieken en modeling tools te beschrijven, te kwantificeren en milieuproblemen op te lossen.

Carrière

Onze maatschappij heeft grote uitdagingen in het beheren van een veranderend klimaat, het ontwikkelen en waarborgen van goede waterkwaliteit, het ontwikkelen van systemen voor recycling van materialen en voedingsstoffen, en het ontwikkelen van hernieuwbare en milieuvriendelijke energieoplossingen.... [-]