Filter
Master Studies
Macedonië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Master Programma's in Duurzame Economische Studies in Macedonië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Cursussen in duurzame economische studies richten zich meestal op de plannings- en ontwikkelingsstrategieën die in staat zijn de economische groei te maximaliseren met behoud van de natuurlijke hulpbronnen van het milieu. Aandachtsgebieden kunnen het ecosysteem en de onderlinge relatie van de economie en menselijke afhankelijkheid omvatten.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Master's Programma in Duurzame Economische Studies in Macedonië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Duurzame Economische Studies, Macedonië

South East European University

Hernieuwbare energie is erg belangrijk voor de bescherming van het milieu. In de westelijke Balkan, de bijdrage van het water als de belangrijkste bron van hernieuwbare e ... [+]

Hernieuwbare energie is erg belangrijk voor de bescherming van het milieu. In de westelijke Balkan, de bijdrage van het water als de belangrijkste bron van hernieuwbare energie speelt een belangrijke rol in energie. Dus hier het vereist verbeteringen in het hoger onderwijs. Hernieuwbare energie is zeer belangrijk in de toekomst voor economische verkeer van de partnerlanden in de westelijke Balkan met beperkte energiebronnen in een groeiende economie en de problemen die verband houden met het milieu. Als gevolg daarvan, de bestaande opleidingen worden geperfectioneerd, ACE bevordering van nieuwe postdoctorale studies, die opfakjaatcelata gebied van hernieuwbare energie en upravuvanjetoso.

... [-]
Macedonië Tetovo Skopje
September 2019
Engels,Macedonisch,Albanees
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands