Filter
Master Studies
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Masters Opleidingen in Duurzame Economische Studies in Australië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een programma in duurzame economische studies kan studenten kennis laten maken met de onderling verbonden relatie tussen het ecosysteem en de economie en kan de milieuproblemen van misbruik in die relatie aanpakken. Cursussen kunnen betrekking hebben op infrastructuur en het langdurig gebruik van natuurlijke hulpbronnen om het menselijk bestaan ​​te ondersteunen.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Master Porgramma in Duurzame Economische Studies in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Duurzame Economische Studies, Australië

Australian National University - College Of Asia & The Pacific

De Master of Environmental Management en Ontwikkeling zal je carrière boost in beheer van natuurlijke hulpbronnen en het milieubeleid, en het verbeteren van uw profession ... [+]

De Master of Environmental Management en Ontwikkeling zal je carrière boost in beheer van natuurlijke hulpbronnen en het milieubeleid, en het verbeteren van uw professionele mogelijkheid om te reageren op de complexe uitdagingen van duurzame ontwikkeling.

Aangeboden door de internationaal bekende Crawford School, zal het programma u uitrusten met de theoretische kennis en praktische vaardigheden die je nodig hebt om bij te dragen aan de doelstellingen van de economische levensvatbaarheid, sociale aanvaardbaarheid en ecologische duurzaamheid in verschillende sociale en politieke context.

Focusgebieden omvatten biodiversiteitsbehoud, voedselzekerheid, klimaatverandering, sociale gevolgen, milieubeheer en beheer van primaire hulpbronnen zoals water, visserij, bossen en mineralen... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands