Master's in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Östersund Zweden

Beste Graduate Studies in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Östersund Zweden

Duurzaamheid Studies

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Duurzaamheid lijkt een wereldwijde beweging, met vele landen proberen te komen tot deze belangrijke ideaal van besparing van grondstoffen voor zo lang mogelijk zijn. Dit heeft bewezen te zijn iets van een sociale uitdaging, die alles van individuele levensstijlen tot transport effecten.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Östersund is een garnizoensstad in Zweden. Het is gelegen in het midden van het land in een Jämtland. Het is een stedelijke stad met meer dan 40.000 inwoners. De stad heeft verschillende universiteiten.

Beste Master's Opleiding in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Östersund in Zweden

Lees meer

Master in Ecotechnology & Sustainable Development

Mid Sweden University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Zweden Östersund

[+]

Nieuwe mogelijkheden openen met vaardigheden van de internationale masteropleiding in milieutechnologie en duurzame ontwikkeling.

[-]