Master's Programma in Duurzaamheid Studies in Noorwegen

Bekijk Master Programma's in Duurzaamheid Studies in Noorwegen

Duurzaamheid Studies

Noorwegen blijft studenten uit de hele wereld om de hoge kwaliteit masteropleidingen, waaronder een Master in Sustainability graad trekken. Noorwegen is een zeer aantrekkelijke plek voor studenten om een ​​Master in Sustainability mate nemen om verschillende redenen, waaronder de hoge kwaliteit van het leven, de internationale studentenpopulatie, uitstekende programma's, en tal van activiteiten om te genieten in alle seizoenen. Een Master in Sustainability programma in Noorwegen is zeker een stap naar een succesvolle carrière, in Noorwegen en in het buitenland. In Noorwegen, een Master in Sustainability programma onderzoekt hoe bedrijven duurzaam te maken met een minimale impact op het milieu, de lokale gemeenschappen en de maatschappij. Het is een snel groeiende veld met veel bedrijven de aanneming van een duurzaam beleid, waardoor de behoefte aan professionals met de vaardigheden en kennis die nodig is om aan de groeiende vraag te voldoen.Afgestudeerden met een masterdiploma in Duurzaamheid graad in Noorwegen kan een carrière in non-profit organisaties, particuliere ondernemingen en bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen streven. Meer informatie over een Master in Sustainability in Noorwegen door te bladeren onder het programma!

Lees meer

Master In Energie, Natuurlijke Hulpbronnen En Het Milieu

NHH Norwegian School of Economics
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Noorwegen Bergen

Graad: MSc Economics and Business Administration [+]

Graad: MSc Economics and Business Administration Studiepunten: 120

Strategische reacties op meer concurrerende energie en natuurlijke hulpbronnen markten Milieu-impact van het bedrijfsleven en de overheid beslissingen

Zijn flexibiliteit stelt u in staat om gespecialiseerde cursussen die voldoen aan uw individuele belangen en moeten kiezen.

De voortgezette opleidingen in aanmerking komen voor een masteropleiding met "Onderzoek Onderscheid". Studenten die van plan zijn om een ​​doctoraat na te streven worden aangemoedigd om ten minste twee cursussen voor gevorderden te selecteren.

[-]