Master Opleiding in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur Frankrijk

Beste Masters Programma's in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur Frankrijk

Duurzaamheid Studies

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Duurzaamheid lijkt een wereldwijde beweging, met vele landen proberen te komen tot deze belangrijke ideaal van besparing van grondstoffen voor zo lang mogelijk zijn. Dit heeft bewezen te zijn iets van een sociale uitdaging, die alles van individuele levensstijlen tot transport effecten.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Top Master in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur in Frankrijk

Lees meer

Meester In Het Ontwerp In Duurzame Innovatie

The SDS - Sustainable Design School
Campus Voltijd 5 jaar September 2018 Frankrijk Nice

Je leert te beheersen verschillende creatieve technieken, in het bijzonder 'design thinking', zoals het wordt bevorderd en doceerde aan de universiteit van Stanford en met succes gebruikt door de bekende ontwerpbureau IDEO in Palo Alto, Californië. [+]

Master's Programma's in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur Frankrijk. Je wordt opgeleid als ontwerper in duurzame innovatie En zal je talenten te brengen om bij te dragen aan de creativiteit binnen multidisciplinaire teams. Je leert te beheersen verschillende creatieve technieken, in het bijzonder 'design thinking', zoals het wordt bevorderd en doceerde aan de universiteit van Stanford en met succes gebruikt door de bekende ontwerpbureau IDEO in Palo Alto, Californië. Een ontwerper denkt met een potlood in zijn / haar hand Tekening, een universele taal, is het eerste instrument van een designer Voor een ontwerper, tekening is: het vertalen van de imaginaire, de oprichting van een dialoog met multidisciplinaire teams, het geven van het leven en de vorm van objecten, alsmede diensten, systemen en business modellen ... met een verantwoordelijke houding ten opzichte van de mens, het milieu, de economie en de verschillende culturen wereldwijd. Academische uitwisselingen De SDS is een lid van de grootste wereldwijde netwerk van ontwerp scholen en universiteiten (meer dan 200 scholen in 48 landen). Sinds enkele jaren hebben de bestuurders van de Sustainable Design School nauwe banden met een internationaal netwerk van design scholen op vijf continenten gehad. Deze bevoorrechte verbinding kan de SDS in de plaats te zetten wederzijdse studenten en docenten uitwisselingen met internationale scholen elk jaar. Lid van de CUMULUS vereniging en de FDE (Frankrijk Ontwerp Onderwijs) Stages In Frankrijk of in het buitenland, stages openen nieuwe perspectieven Onder de belangrijkste partnerbedrijven van de Sustainable Design School, kunnen bepaalde stages met... [-]