Master Opleiding in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Tours Frankrijk

Top Master's Programma's in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Tours Frankrijk

Duurzaamheid Studies

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Het nastreven van een graad in duurzaamheid is een ongelooflijk lonende inspanning, hoewel er veel moeilijke kwesties en debatten die voortvloeien uit dit onderwerp. Het begrip van de betekenis van duurzaamheid aan de gezondheid van de wereld en de gemeenschap is een relatief nieuwe discussie onder wetenschappers en leiders.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Beste Masters in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Tours in Frankrijk

Lees meer

Master In De Planning En Duurzaamheid: Stedelijke En Regionale Planning (ps / URP)

University of TOURS
Campus Voltijd 2 semesters September 2018 Frankrijk Tours

Deze master heeft als doel om studenten te helpen om een ​​kritisch begrip van de hedendaagse planning uitdagingen voor steden en stedelijke regio's te ontwikkelen, in het kader van de klimaatverandering en de groeiende menselijke behoeften. [+]

Master Opleidingen in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Tours Frankrijk. Deze master heeft als doel om studenten te helpen om een ​​kritisch begrip van de hedendaagse planning uitdagingen voor steden en stedelijke regio's te ontwikkelen, in het kader van de klimaatverandering en de groeiende menselijke behoeften. Het programma is zo ontworpen dat studenten maximaal kan confronteren met actuele wetenschappelijke kennis over de planning van hun eigen culturele achtergrond en planning ervaringen. Door de Meester, elke student wordt vertrouwd met de voordelen en beperkingen van de cross-nationale overdracht van 'good practices' op het gebied van stedelijke of regionale beleid. Als een research master, dit programma leidt studenten op om te gaan met up-to-date onderzoeksvragen en methoden. Het bereidt studenten voor op een doctoraat te starten of om leidinggevende functies te nemen in de stedelijke ontwikkeling en beheer, in het bijzonder in een internationale context. Sinds de opening, in september 2010, deze master heeft een gemiddelde van 15 studenten per jaar aangetrokken, afkomstig uit de EU-landen of uit buurlanden van de EU, maar ook uit Noord-Amerika, uit Azië en het Midden-Oosten. Deze master wordt aangeboden door de Ordening en Milieubeheer Ministerie van de Polytechnische School, een van de grootste planning scholen in Frankrijk, door haar personeel, haar aantal postdoctorale studenten, of haar aantal afgestudeerden. De afdeling is lid van de Vereniging van Europese scholen van Planning (AESOP) en van de Franstalige vereniging van planning scholen (APERAU Internationale) en ook actief binnen de Global Planning Education Association Network (GPEAN). Het curriculum interactie met... [-]