Master Porgramma in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Centre Frankrijk

Top Masters Opleidingen in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Centre Frankrijk

Duurzaamheid Studies

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Een Master's degree in Duurzaamheid zullen de studenten laten zien hoe je core business concepten en theorieën van toepassing zijn op eco-dienstenmarkten en duurzaamheidsvraagstukken aan te pakken. Het toepassingsgebieden variëren, voorbeelden hiervan kunnen milieu-governance, duurzaam ondernemen management of management resource zijn.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Top Masters in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Centre in Frankrijk

Lees meer

Master In Automotive Engineering Voor Duurzame Mobiliteit

The Polytech Orléans engineering faculty
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Orléans

Polytech Orléans en ISAT hebben hun co-geaccrediteerde "Master in Automotive Engineering voor duurzame mobiliteit" in september 2010 geopend. De master is in september 2017 voor 5 jaar geaccrediteerd door het Franse ministerie van onderzoek en onderwijs. Deze tweejarige master (3 semesters & 1 internship semester), volledig in het Engels gedoceerd, is gericht op het voorbereiden van studenten op een professionele carrière met een brede kennis van automotive engineering aangepast aan de nieuwe trends (hybride voortstuwing, elektrisch voertuig, wagenparkbeheer .. .) terwijl specialisaties centraal staan ​​in de industrie en onderzoek om aan deze vereisten te voldoen. [+]

Polytech Orléans en ISAT hebben hun co-geaccrediteerde "Master in Automotive Engineering voor duurzame mobiliteit" in september 2010 geopend. De master is in september 2017 voor 5 jaar geaccrediteerd door het Franse ministerie van onderzoek en onderwijs.

Doelstellingen

Deze tweejarige master (3 semesters & 1 internship semester), volledig in het Engels gedoceerd, is gericht op het voorbereiden van studenten op een professionele carrière met een brede kennis van automotive engineering aangepast aan de nieuwe trends (hybride voortstuwing, elektrisch voertuig, wagenparkbeheer .. .) terwijl specialisaties centraal staan ​​in de industrie en onderzoek om aan deze vereisten te voldoen.... [-]