Master Opleiding in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Centre Frankrijk

Top Master Opleidingen in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Centre Frankrijk

Duurzaamheid Studies

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Wie geïnteresseerd is in het nastreven van een geavanceerde graad in duurzaamheid leert over relevante onderwerpen, met inbegrip van de wetenschap en de politiek van de klimaatverandering, de ontwikkeling, de armoede en de sociale verantwoordelijkheid van de grotere bedrijven. De meeste programma's ten minste twee jaar lang.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Beste Masters in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Centre in Frankrijk

Lees meer

Master In Automotive Engineering Voor Duurzame Mobiliteit

The Polytech Orléans engineering faculty
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Orléans

Polytech Orléans en ISAT hebben hun co-geaccrediteerde "Master in Automotive Engineering for Sustainable Mobility" in september 2010 geopend. De master is in september 2017 voor 5 jaar geaccrediteerd door het Franse ministerie van onderzoek en onderwijs. Deze tweejarige master (3) semesters [+]

Polytech Orléans en ISAT hebben hun co-geaccrediteerde "Master in Automotive Engineering voor Duurzame Mobiliteit" in september 2010 geopend. De master is in september 2017 door het Franse ministerie van onderzoek en onderwijs voor 5 jaar geaccrediteerd.

Doelen

Deze tweejarige Master (3 semesters

Milieu

Polytech Orléans

Polytech Orléans is gevestigd in een grote en open campus en is een technische faculteit en school die een uitgebreid scala aan cursussen aanbiedt op universitair en postdoctoraal niveau op het gebied van techniek en technologie. Polytech Orléans heeft expertise in automobielonderwerpen erkend, zoals nieuwe motorconcepten, energiebeheer, motorbesturing en externe aerodynamica in samenwerking met toonaangevende autofabrikanten en leveranciers.... [-]