632 Master Opleidingen in Duitsland for 2024

Master Opleidingen in Duitsland for 2024Filter
    • Madrid, Spanje
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    Voltijd Master, geaccrediteerd door de Conférence des Grandes Écoles in Frankrijk. De MSc in Real Estate, die wordt gegeven op ESCP Business School-campussen in Madrid en Londen, biedt je de nodige vaardigheden en netwerken om te slagen in deze fascinerende en competitieve sector, in een internationale zakelijke context. De deelnemers worden gegeven door wereldberoemde docenten en deskundige gastbeoefenaars en krijgen een baanbrekende opleiding die theorie combineert met praktische toepasbaarheid om leiders in de branche te worden.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    24 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma van IU biedt geavanceerde training en expertise in het verwerken en analyseren van grootschalige gegevens, waardoor u waardevolle inzichten kunt verkrijgen, weloverwogen beslissingen kunt nemen en datagestuurde innovatie in alle sectoren kunt stimuleren. Met het diploma Data Science van IU ben je een specialist in de huidige ontwikkelingen op het gebied van software, infrastructuurtechniek en big data-technologie. Door u uit te rusten met de juiste vaardigheden, zal dit programma u helpen transformeren in een expert die in staat is uitdagende data science-toepassingen en -systemen te ontwikkelen, zowel in de private als de publieke sector.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    IU's masteropleiding DevOps en Cloud Computing is zorgvuldig samengesteld om u de vaardigheden en kennis te geven die essentieel zijn voor succes op het dynamische gebied van technologie. In dit programma dompel je jezelf onder in de wereld van DevOps en onderzoek je de principes en praktijken die de kloof tussen ontwikkeling en operatie overbruggen.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Verander je idee in een succesverhaal - volg de master Entrepreneurship bij SRH! Dankzij onze kundigheid en projectmatige aanpak, het incubatorsemester en managementcursussen kun je nu aan je ondernemersreis beginnen.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma "Intercultural Conflict Management" werd gelanceerd door de Alice Salomon University of Applied Sciences (ASH) in 2002, beïnvloed door de noties van de Kosovo-oorlog in voormalig Joegoslavië in 1998 en 1999. Onder de indruk van deze oorlog en de bijbehorende wreedheden de ASH besloot een masterprogramma op te zetten om experts voor te bereiden op werk op het gebied van conflictpreventie, -oplossing en -beheer.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding Professional IT Business and Digitalization biedt diepgaande kennis op het gebied van enterprise informatietechnologie. Het bevat een unieke combinatie van diepgaande IT-vaardigheden en economische aspecten. Het programma is bedoeld voor mensen die al werkzaam zijn op het gebied van IT, evenals afgestudeerden van toegepaste informatica en vergelijkbare disciplines.

    • Landau, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Steeds chemicaliën wordt door de huidige maatschappij, die alsoreleased in het milieu. Ecotoxicologie betreft met hun potentiële effecten op het ecosysteem.

    • Bremen, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Data engineering is een opkomend beroep dat zich bezighoudt met big data-benaderingen van data-acquisitie, databeheer en data-analyse. De M.Sc. programma aan de Jacobs University biedt een fascinerend en diepgaand inzicht in de methoden en technologieën van dit snelgroeiende gebied.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    • Witten, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Philosophy, Politics and Economics (PPE) aan de Witten/Herdecke University in Duitsland biedt baanbrekend onderwijs op het snijvlak van sociale wetenschappen en filosofie. In tegenstelling tot andere masterprogramma's in filosofie, politiek en economie, ligt de focus in Witten (Duitsland) op de gedegen academische analyse van echte problemen in een steeds meer onderling verbonden wereld. Het gaat in op de uitdagingen van de 21e eeuw in een geglobaliseerd ...

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    This application-oriented engineering master's degree program in Computer Science will equip you with in-depth skills and knowledge in the application of algorithms, programming, and machine learning in the context of real-world business problems. A key component of the program is the concept of "computational thinking." As a student at Gisma University of Applied Sciences, you will be taught how to use abstraction and decomposition to tackle large complex tasks, design large complex systems, and analyze large data sets.

    • Barcelona, Spanje
    • Munich, Duitsland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Technologische vooruitgang heeft de manier waarop bedrijven functioneren drastisch veranderd, en expertise in business analytics en data science is essentieel om technologie in te zetten voor optimale resultaten. Door middel van een praktijkgerichte aanpak geeft dit programma studenten een uitgebreide basis in data science, met behulp van toonaangevende software, tools en toepassingen. Studenten doen praktische ervaring op met geavanceerde webgebaseerde toepassingen en toolsets, begrijpen hoe ze data kunnen gebruiken als een strategische bron en leren hoe ze datamanagementvaardigheden kunnen toepassen in een zakelijke omgeving om effectief datagestuurde oplossingen te implementeren.

    • Paris, Frankrijk
    • Heidelberg, Duitsland
    • + 2 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master's Degree in Sustainability is een programma dat zich richt op deelnemers die leren vanuit een zeer interdisciplinair perspectief, waaronder onderwerpen als duurzame ontwikkeling op wereldschaal, wereldwijde ongelijkheid, milieubeleid, ecologie, land-, stads- en stadsplanning, economie, natuurlijke hulpbronnen en materialen, ethiek, enz. Als Schiller-studenten verwerf je ook intercultureel spreken en effectieve multiculturele communicatieve vaardigheden, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden, en leiderschap en wereldburgerschap om verandering te leiden naar een ethische en duurzame wereld.

    • Paris, Frankrijk
    • Zaragoza, Spanje
    • + 2 more

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels, Spaans, Frans

    EUREC samen met toonaangevende Europese universiteiten die betrokken zijn bij onderwijs en opleiding op het gebied van hernieuwbare energie, op deze vraag gereageerd door de ontwikkeling van de Europese master in hernieuwbare energie.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels