MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters in Duitsland 2019/2020

Gelegen aan de oost-meets-West-Europa, Duitsland is een land met zo veel te bieden. Met moderne steden, kastelen, mooie natuur, prachtige natuur en charmante dorpjes, Duitsland heeft iets voor elke internationale student. Duitsland is ook het centrum voor de innerlijke financiële werking van de EU, is de thuisbasis van uitstekende educatieve instellingen, kunst, cultuur, en een uitgebreid netwerk van professionals, het maken van een master in Duitsland een uitstekende keuze.

Duitsland biedt een divers aanbod van educatieve mogelijkheden om een ​​Master te verdienen in Duitsland graad. Ze variëren van klein en prive tot groot en openbare universiteiten met een concurrerende en gespecialiseerde programma's in vele verschillende gebieden van studie. Sommige populaire onderwerpen voor een Master in Duitsland zijn communicatie, logistiek, rechten, bedrijfskunde, informatica, internationale zaken, en architectuur.Programma lengtes voor een Master in Duitsland variëren, afhankelijk van het programma en als de student kiest volledige of part-time studie, met online programma's ook beschikbaar.

De opties voor een Master in Duitsland zijn talrijk zo aan de slag door te bladeren door de lijst hieronder!

gevonden resultaten Filter

Grenoble Master in International Business (MIB)

GISMA
Campus Voltijd 24 maanden September 2020 Duitsland Berlijn

Het Master in International Business-programma gebruikt een internationaal perspectief om de belangrijkste concepten en vaardigheden van succesvol management te benaderen. Het programma onderzoekt de meest fundamentele concepten in internationale bedrijven, waaronder marketing, accounting, bedrijfsrecht en strategisch management.

Master Innovation and Entrepreneurship

Munich Business School
Campus Voltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan Duitsland München

De Master Innovation and Entrepreneurship-studie biedt geavanceerde zakelijke kennis, naast het u in staat stellen om een ondernemende mindset te ontwikkelen en u de juiste vaardigheden en hulpmiddelen aan te leren om uw innovatieve ideeën succesvol toe te passen in de praktijk. Bovendien laat het unieke formaat en de holistische, interdisciplinaire benadering van de studie u nieuwe horizonten en zeer actuele onderwerpen verkennen die de Master Innovation and Entrepreneurship tot een werkelijk unieke ervaring maken. Op deze manier evolueer je naar een verantwoordelijke ondernemer met een breed cultureel begrip en een sterke persoonlijkheid.

Master in Management

ESMT Berlin
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Duitsland Berlijn

ESMT 's Master's in Management (MIM) bereidt getalenteerde geesten voor op loopbanen in internationale zaken.

Master in Europese Studies - Governance en regulering

University of Bonn
Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Duitsland Bonn

Het eenjarige postdoctorale programma wordt aangeboden door de University of Bonn van het Centre for European Integration Studies (ZEI). In het Engels gegeven door ZEI-hoogleraren en gerenommeerde experts uit de hele EU, maak je deel uit van een kleine internationale groep jonge professionals met verschillende achtergronden en ervaringen.

Master of Business Management (MBM) Digitale Marketing

New European College
Campus Voltijd 3 - 4 semesters Oktober 2019 Duitsland München

Het Master of Business Management-programma, gespecialiseerd in digitale marketing

Master of Engineering in Industry 4.0

XU University
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 6 semesters Oktober 2020 Duitsland Potsdam +1 more

Welke leiderschaps-, organisatie- en communicatievaardigheden zijn essentieel om bedrijven en werknemers succesvol door het transformatieproces naar Industrie 4.0 te begeleiden? Waar staat leiderschap vandaag echt voor? Niet alleen biedt ons masterprogramma in Industry 4.0 pioniers zoals jij de antwoorden op je vragen, maar ook met de inzichten en vaardigheden om de industriële revolutie tot ver buiten de finish te brengen.

M. Sc. Fysica

RWTH International Academy / RWTH Aachen University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Duitsland Aachen

De fysica-afdeling van RWTH Aachen University biedt een nieuwe internationale masteropleiding in de natuurkunde aan. Studenten die deelnemen aan dit programma hebben de mogelijkheid om flexibel een gewenste studierichting te kiezen die valt in de onderzoeksrichting van Particle en Astroparticle Physics of Condensed Matter Physics, met een experimentele of een theoretische focus.

MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole

emlyon business school
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Lancashire Frankrijk Lyon Duitsland München Parijs +5 more

Door je aan te sluiten bij de MSc in Management - Grande Ecole, leer je effectief te denken, te beheren en te opereren in de wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag, en onderweg krijg je tastbaar bewijs om het te laten zien.

MA Fotografie

University of Applied Sciences Europe
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Duitsland Berlijn

Maak een sprong bij BTK voor een spannende en creatieve carrière in Fotografie. Hoe? Met een toekomstgericht, geaccrediteerd masterprogramma aan de BTK - in een omgeving die geen grenzen stelt aan de ontwikkeling van uw artistieke potentieel, noch persoonlijk noch geografisch.

Master of Public Policy

Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Duitsland Erfurt

Meester intercultureel management conflict

Alice Salomon University of Applied Sciences Berlin
Campus Voltijd 4 semesters Oktober 2019 Duitsland Berlijn

De "Interculturele Conflict Management" Master programma werd gelanceerd door de Alice Salomon University of Applied Sciences (ASH) in 2002, onder invloed van de begrippen van de Kosovo-oorlog in het voormalige Joegoslavië in 1998 en 1999. Onder de indruk van deze oorlog en het is vergezeld wreedheden de ASH besloten om een ​​masteropleiding aan deskundigen voor te bereiden op het werk in conflictpreventie, de resolutie en het beheer te installeren.

Marketing (msc)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Duitsland Sankt Augustin

Het doel van de masteropleiding is om studenten een dieper begrip van marketing vraagstukken te geven op basis van een gedegen marketing-gerelateerde training.

Master in de filosofie, politiek en economie

Witten/Herdecke University (UW/H)
Campus Voltijd 2 - 4 semesters Vraag informatie aan Duitsland Witten

De masteropleiding filosofie, politiek en economie (PPE) aan de Witten / Herdecke Universiteit biedt opleidingsonderwijs op het kruispunt van de sociale wetenschappen en de filosofie. In tegenstelling tot andere masteropleidingen in de filosofie, politiek en economie ligt de focus in Witten (Duitsland) op de goede academische analyse van real-life problemen in een steeds meer verbonden wereld. Het behandelt de uitdagingen van de 21e eeuw in een ge ...

Master in Chinees-Europese economie en bedrijfskunde

Berlin School of Economics & Law
Campus Voltijd 4 semesters Vraag informatie aan Duitsland Berlijn

De MA Chinees-Europese economie en bedrijfskunde is een intercultureel studieprogramma waarin studenten basisinzichten krijgen over de economische en economische relaties van China en Europa. Dit omvat onder meer aandacht voor specifieke aspecten van de binnenlandse handel en financiële stromen en inzicht in de sociaal-economische omstandigheden van de twee geopolitieke regio's.

Master in management en innovatie

TUM School of Management Heilbronn
Campus Voltijd 4 semesters Vraag informatie aan Duitsland München

Het opleiden van de Innovation Managers of the Future is het doel van de vier semester Master in Management