Master's Opleiding in de Verenigde Maagdenburg in Duitsland

Top Masters Programma's in de Verenigde Maagdenburg in Duitsland 2019

Master

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Toegepaste kunsten zijn essentieel voor het maken van aantrekkelijke ontwerpen op alle terreinen van het leven. Zonder hen zou de wereld ongelooflijk saai. Een Master in Toegepaste Kunsten geeft u een dieper inzicht in het gebruik van kunst in deze praktische velden.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Saksen-Anhalt is een van de diverse aan zee grenzende staten in Duitsland. De hoofdstad is Maagdenburg en speelt de thuisbasis van meer dan 2,2 miljoen inwoners. Het heeft een aantal instellingen voor hoger onderwijs biedt een scala aan programma's.

Master's Programma's in de Verenigde Maagdenburg in Duitsland

Lees meer

Master of Engineering in Water Engineering

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Duitsland Maagdenburg

[+]

Begin van studies Het programma begint in de winter en zomer semesters. Aanvragers met buitenlandse certificaten verzoeken u tot 31 mei (winter semester) of 30 november (zomer semester) via uni-assist eV.

De masteropleiding wordt samen met de Universidad de La Coruña / Spanje uitgevoerd als een gezamenlijke opleiding van Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences. Het eerste semester wordt gedoceerd aan de Universiteit van La Coruña en het tweede semester aan de Magdeburg-Stendal Hogeschool voor Technische Wetenschappen. Het derde semester is een stage op een van de twee genoemde universiteiten of op andere deelnemende universiteiten of in bedrijven / instellingen.

Programma doelstellingen ... [-]

Master of Engineering in Water Management

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Duitsland Maagdenburg

[+]

Afgestudeerden verwerven expertise op het gebied van hydrologie, biotechnologie, watervoorziening, hydrauliek, afvalwaterbouw en afvalbeheer, alsmede andere aangrenzende integrale velden van academische kennis.

Hydraulische engineering en overstromingsbescherming water voorraad Afvalwatertechnologie Gesloten cyclus management en residu behandeling

Verplichte keuzemodules

Recht en politiek Hydrologie en resource management I-industrieel waterbeheer Economie en waterbeheer [-]

MA in Entrepreneurial Risk Management

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Maagdenburg

De masteropleiding in het ondernemingsrisicobeheer stelt studenten in staat om een ​​bedrijfsgerelateerde bacheloropleiding (bedrijfsadministratie, economie of industriële ingenieurswetenschappen) te laten doorgaan met hun studie door hun kennis op het gebied van risicomanagement te consolideren en uit te breiden. Het doel van de cursus is om te gaan met functies zoals risicopreventie, analyse en controle, die allemaal optreden in verband met risicomanagement. [+]

Begin van studies Het programma begint elk winter semester. Aanvragers met buitenlandse certificaten verzoeken u tot 31 juli via uni-assist eV. Programma doelstellingen

De Masteropleiding in Ondernemingsrisicobeheer

[-]

Ma in technisch ontwerp

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Duitsland Maagdenburg

[+]

Het programma Master of Arts in Engineering is bedoeld voor ontwerpers met technische vaardigheden en technici met ontwerpvaardigheden. Het masteropleidingsprogramma biedt aanvullende cursussen voor de grondslagen van het ontwerp en de grondbeginselen van technologie. Studenten krijgen specifieke competenties in geïntegreerd productontwerp, bionics en systeemontwerp. Deze vaardigheden stellen afgestudeerden in staat om duurzame industriële producten succesvol te ontwikkelen in teamomgevingen. Een instructieve samenwerking met de Otto-von-Guericke-universiteit Magdeburg en samenwerkingsprojecten met bedrijven helpt het afronden van het praktijkgerichte programma.

Opleiding inhoud

Het programma is modulair in structuur. De modules kunnen bestaan ​​uit sub-modules. Het assortiment studies omvat verplichte modules, verplichte keuzemogelijkheden en keuzemogelijkheden.... [-]


Master of Engineering in Energy-efficient Building Construction and Reconstruction

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Duitsland Maagdenburg

[+]

De doelstelling van het masterprogramma in energie-efficiënte constructie is de overdracht van fundamentele kennis over mogelijke gebieden voor energiebesparing, thermische isolatie voor de bouw, regeneratieve thermische voorziening en kosteneffectiviteit. Studenten zijn uitgerust met de vaardigheden om energie-efficiënte en passieve gebouwen te plannen en te bouwen, evenals renovatie van bestaande structuren tot het hoogste niveau van energie-efficiëntie.

Een verdere doelstelling van dit masterprogramma is om toegerust te worden om wetenschappelijke methodes toe te passen en de eisen van een breed scala aan professionele functies in toegepaste praktijk, onderzoek of onderwijs zelfstandig te beheersen.... [-]


Master in de ingenieurswetenschappen in elektrotechniek

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters April 2019 Duitsland Maagdenburg

[+]

Studenten verwerven vaardigheden op het gebied van stroomtechniek, automatiseringstechnologie en communicatietechnologie.

Naast het delen van up-to-date inhoud en trends, is er een speciale focus op het onderwijzen van basisbegrippen, methodes en benaderingen op basis van diepgaande kennis. Studenten zullen in hun volgende loopbaan succesvol met veeleisende taken op een hoog niveau moeten gaan. Het doel is daarom vaardigheden te ontwikkelen waarmee afgestudeerden zich snel, zelfstandig en systematisch kunnen leren kennen om taken te organiseren, oplossingen te vinden en de resultaten overtuigend en competent te presenteren.

Opleiding inhoud

Het programma is gebaseerd op de fundamenten van wiskunde en natuurkunde in het kader van de elektrotechniek. Essentiële concepten in automatiseringstechnologie, elektriciteits- en communicatietechnologie worden over de modules in verschillende soorten klassen (lezingen, seminars, enz.) Geleerd en in combinatie met praktische potentiële toepassingen. Het is mogelijk voor studenten om zich op een van de drie gebieden te concentreren door hun keuze modules te aanpassen, om dieper inzicht te krijgen in een specifiek aspect.... [-]


Master of Engineering in Civil Engineering

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Duitsland Maagdenburg

[+]

Expertise uit specialistische kennis in staal-, solide, hout- en civiele techniek en op moderne berekeningsmethoden en -methoden wordt uitgebreid gecommuniceerd.

Opleiding inhoud Solid gebouw Projectstudies bruggenbouw Specialist ondergrondse constructie Afmetingen van wegversterkingen Onderhoud van infrastructuur systemen Engineering landmeting Ecologie en veiligheid in wegenbouw waterbouwkunde [-]