Master Opleiding in de Verenigde Heilbronn in Duitsland

Beste Graduate Studies in de Verenigde Heilbronn in Duitsland 2019

Master

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Toegepaste kunsten zijn essentieel voor het maken van aantrekkelijke ontwerpen op alle terreinen van het leven. Zonder hen zou de wereld ongelooflijk saai. Een Master in Toegepaste Kunsten geeft u een dieper inzicht in het gebruik van kunst in deze praktische velden.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Heilbronn is een stad in het noorden van Baden-Württemberg, Duitsland bekend om zijn wijn industrie. Het is een vitaal economisch centrum binnen de Heilbronn-Franken regio. Het heeft een bevolking van meer dan 100.000 inwoners. Heilbronn stad heeft verschillende instellingen voor hoger onderwijs.

Master Opleidingen in de Verenigde Heilbronn in Duitsland

Lees meer

Master in Software Engineering and Management

Heilbronn University
Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Duitsland Heilbronn

De M.Sc. Software Engineering en Management is aangepast aan de behoeften van studenten die geïnteresseerd zijn in interdisciplinaire benaderingen en een goede basis zoeken voor hun toekomstige carrière. [+]

Geachte heer / mevrouw, bedankt voor uw interesse in ons masteropleiding software engineering en management (MSEM).

Ingesloten Ik stuur u meer informatie over de aanvraagprocedure voor het winter semester 2018/2019.

[-]