MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in de Verenigde Esslingen in Duitsland 2020

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variƫren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Het verdienen van een geavanceerde graad, zoals een Master biedt de mogelijkheid om je vaardigheden te vergroten en eventueel verbeteren van uw kansen op werk op hetzelfde moment. Master programma's aan te bieden online of part-time, zodat studenten hun opleiding kunnen na te streven op een wijze die is handig voor hen.

 

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Esslingen stad is gelegen langs de oevers van de rivier de Neckar in Baden-wurtlermberg, Zuid-Duitsland. Het huis aan de Esslingen Hogeschool die majors in de machinebouw en automotive engineering.

Master's Opleidingen in de Verenigde Esslingen in Duitsland

gevonden resultaten Filter

MEng in Automotive Systems

Esslingen University of Applied Sciences
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
Campus

De laatste jaren zijn automobielsystemen in aantal, omvang en complexiteit toegenomen. De auto-industrie staat voor een enorme uitdaging vanwege de toenemende concurrentie en ...

Lees meer

MEng in Design and Development for Mechanical and Automotive Engineering

Esslingen University of Applied Sciences
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
Campus

Internationaliteit is een zeer belangrijk kenmerk op de Universiteit van Esslingen. We bieden studenten met verschillende culturele achtergronden de mogelijkheid om samen te s ...

Lees meer