Masters in de Verenigde Dortmund in Duitsland

Top Masters in de Verenigde Dortmund in Duitsland 2019

Master

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Het verdienen van een geavanceerde graad, zoals een Master biedt de mogelijkheid om je vaardigheden te vergroten en eventueel verbeteren van uw kansen op werk op hetzelfde moment. Master programma's aan te bieden online of part-time, zodat studenten hun opleiding kunnen na te streven op een wijze die is handig voor hen.

 

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Dortmund stad heeft een bevolking van meer dan 50.000 inwoners en is de 8ste grootste stad in Duitsland. Het is gelegen in Bundersland, Noord-Rijnland-Westfalen. Dit is een agrarische gemeente die bossen en waterwegen heeft. Dortmund is het centrum van verschillende universiteiten, hogescholen en academies voor hoger onderwijs.

Master Programma's in de Verenigde Dortmund in Duitsland

Lees meer

Europese Master in de pedagogische management

University of Applied Management in Erding
Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Dortmund Treuchtlingen +1 more

Studenten verdienen een gezamenlijke Europese Master of Education (M.Ed.) van de Universiteit voor Toegepaste Management (Duitsland), de De Riga Lerarenopleiding en Pedagogische Academie voor Management (Letland) en de Private University College van Onderwijs van het bisdom van Linz ( Oostenrijk). [+]

Europese Master of Educational Management

Studenten verdienen een gezamenlijke Europese Master of Education (M.Ed.) van de Universiteit voor Toegepaste Management (Duitsland), de De Riga Lerarenopleiding en Pedagogische Academie voor Management (Letland) en de Private University College van Onderwijs van het bisdom van Linz ( Oostenrijk).

&nbsp

Het programma staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in een hoge kwaliteit van onderzoek op het gebied van educatieve het management op het niveau van een masteropleiding.

&nbsp

Het bereidt toekomstige leiders van onderwijsinstellingen aan het werk op het gebied van de vroege jeugd, voortgezet, beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs, permanente of hoger onderwijs en andere sectoren op nationaal of internationaal niveau. Het programma biedt een mix van praktische kennis, conceptuele kaders en state-of-the-art onderzoek, terwijl de nadruk op een mondiaal perspectief op educatieve management. ... [-]