Master in Duitse Studies

Beste Master's Programma's in Duitse Studies 2018/2019

Een master's degree wordt toegekend aan degenen die een geavanceerd onderwijsprogramma hebben afgerond. Beoogd voor studenten die al met een vierjarige diploma hebben behaald, verbetert deze verdere studie begrip op het gekozen vakgebied van de student. Programma's vereisen nog een tot twee jaar werk en een praktische demonstratie van geleerd materiaal.

Wat is een master in de Duitse studie? Deze diploma's zijn voor die afgestudeerde studenten die van plan zijn om professioneel in de Duitse culturen te werken. De geavanceerde opleiding ontwikkelt verder Duitse taalvaardigheden en begrip van de Duitse cultuur. Sommige graden zijn nauwelijks gericht op de analyse van de Duitse taal en specifieke aspecten van de Duitse samenleving. Anderen zijn meer generisch en kunnen worden gecombineerd met business degrees als onderdeel van een dual major. Het merendeel van de cursisten vereist dat studenten vertrouwd zijn met de taal voorafgaand aan het inschrijven.

Veel afgestudeerden kunnen vloeiend Duits spreken tegen het moment dat ze hun studie afronden. Door middel van lees- en schrijfoefeningen leren ze spraakpatronen en specifieke idiomen analyseren. Studenten kennen beter Duitse invloed op wereldpolitiek, kunst, filosofie en technologie.

De kosten voor deze programma's variëren. Degenen die geïnteresseerd zijn, moeten rechtstreeks contact opnemen met onderwijsinstellingen voor tarieven en collegegeld. Voornemende studenten moeten tijdens hun studie ook plannen voor hun woon- en transportbehoeften.

Na afloop van een van deze diploma's hebben afgestudeerden een hoog ontwikkelde en gespecialiseerde vaardigheidsset. Duitse organisaties zoeken vaak naar werknemers die culturele leemten kunnen overbruggen en kansen in andere landen uitbreiden. Deze professionals kunnen rollen als managers en business development professionals voor Duitse bedrijven. Studenten kunnen ook op het onderwijsveld als Duitse taalonderwijzers betreden.Sommigen vinden werk als vertalers of regionale gidsen. De kennis van de Duitse cultuur bereidt ook afgestudeerden voor carrières in marketing voor sommige Europese producten.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk mogelijkheden te overwegen alvorens te beslissen over een studieprogramma. U vindt dat online colleges goed werken als u specifieke plannen heeft. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer

Master in de Duitse filologie

Linguistics-Technical University
Online Campus Voltijd Deeltijd

De studies worden uitgevoerd in een stationaire, niet-stationaire en online vorm. [+]

De studies worden uitgevoerd in een stationaire, niet-stationaire en online vorm.

In de stationaire modus vinden de lessen plaats van maandag tot vrijdag.In de niet-stationaire modus vinden de onderzoeken tweemaal per maand plaats in de vorm van weekenduitgangen (vrijdag vanaf 16.00 uur, zaterdag, zondag).Via internet - studies worden uitgevoerd op het e-moodle educatieve platform, met behulp van moderne educatieve technologieën. 60% van de lessen vindt plaats in een mobiele modus, 40%, op de universiteit.Expertise

Wij bieden moderne filologische studies op universitair niveau. Als onderdeel van de Duitse Philology-specialisatie kan de student een van de volgende specialisaties kiezen:... [-]