Master in Duitse Studies

Beste 2 Master's Programma's in Duitse Studies 2018

Een master's degree wordt toegekend aan degenen die een geavanceerd onderwijsprogramma hebben afgerond. Beoogd voor studenten die al met een vierjarige diploma hebben behaald, verbetert deze verdere studie begrip op het gekozen vakgebied van de student. Programma's vereisen nog een tot twee jaar werk en een praktische demonstratie van geleerd materiaal.

Wat is een master in de Duitse studie? Deze diploma's zijn voor die afgestudeerde studenten die van plan zijn om professioneel in de Duitse culturen te werken. De geavanceerde opleiding ontwikkelt verder Duitse taalvaardigheden en begrip van de Duitse cultuur. Sommige graden zijn nauwelijks gericht op de analyse van de Duitse taal en specifieke aspecten van de Duitse samenleving. Anderen zijn meer generisch en kunnen worden gecombineerd met business degrees als onderdeel van een dual major. Het merendeel van de cursisten vereist dat studenten vertrouwd zijn met de taal voorafgaand aan het inschrijven.

Veel afgestudeerden kunnen vloeiend Duits spreken tegen het moment dat ze hun studie afronden. Door middel van lees- en schrijfoefeningen leren ze spraakpatronen en specifieke idiomen analyseren. Studenten kennen beter Duitse invloed op wereldpolitiek, kunst, filosofie en technologie.

De kosten voor deze programma's variëren. Degenen die geïnteresseerd zijn, moeten rechtstreeks contact opnemen met onderwijsinstellingen voor tarieven en collegegeld. Voornemende studenten moeten tijdens hun studie ook plannen voor hun woon- en transportbehoeften.

Na afloop van een van deze diploma's hebben afgestudeerden een hoog ontwikkelde en gespecialiseerde vaardigheidsset. Duitse organisaties zoeken vaak naar werknemers die culturele leemten kunnen overbruggen en kansen in andere landen uitbreiden. Deze professionals kunnen rollen als managers en business development professionals voor Duitse bedrijven. Studenten kunnen ook op het onderwijsveld als Duitse taalonderwijzers betreden.Sommigen vinden werk als vertalers of regionale gidsen. De kennis van de Duitse cultuur bereidt ook afgestudeerden voor carrières in marketing voor sommige Europese producten.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk mogelijkheden te overwegen alvorens te beslissen over een studieprogramma. U vindt dat online colleges goed werken als u specifieke plannen heeft. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer

Meester In Interculturele Communicatie: Duits - Russische Dialoog

Saint Petersburg State University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Rusland St. Petersburg

Het programma is volledig in het Duits. Het programma richt zich op de verbetering van de praktische communicatieve vaardigheden in het Duits. De leerlingen schrijven en het proefschrift in het Duitse verdedigen onder begeleiding van twee docenten, een onderzoeks-adviseur en een DAAD tutor. [+]

Overzicht

Voertaal: Duits

Het programma is volledig in het Duits. Het programma richt zich op de verbetering van de praktische communicatieve vaardigheden in het Duits. De leerlingen schrijven en het proefschrift in het Duitse verdedigen onder begeleiding van twee docenten, een onderzoeks-adviseur en een DAAD tutor.

Programma overzicht

Verplichte vakken:

Geschiedenis van de taalwetenschap en methoden van Taalkundig onderzoek Semiotiek in Interculturele Communicatie Taalbeschouwing in het aspect van Cross-linguïstische Communication Onderwijspraktijk Werk aan Master's Thesis onderzoek Practice

Keuzevakken:

Taalkundige Grondbeginselen van Interculturele Communicatie I Theoretische en toegepaste aspecten van functionele stilistiek: The Official Style Creatief schrijven in theorie en praktijk van het lesgeven Duits als vreemde taal - I Theoretische en toegepaste aspecten van functionele stilistiek: Het Wetenschappelijk Style Creatief schrijven in theorie en praktijk van het lesgeven Duits als vreemde taal - II Vergelijkende typologie van Duits en Russisch: Grammatica ... [-]

Meester In De Theorie En Praktijk Van Verbale Communicatie: Duits

Saint Petersburg State University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Rusland St. Petersburg

Deze master programma is gericht op de uitbreiding van de theoretische kennis van de studenten die nodig is voor het uitvoeren van taal functionele analyse en voor het ontwikkelen van de communicatieve vaardigheden en taalvaardigheid. [+]

Overzicht

Voertaal: Duits

Deze master programma is gericht op de uitbreiding van de theoretische kennis van de studenten die nodig is voor het uitvoeren van taal functionele analyse en voor het ontwikkelen van de communicatieve vaardigheden en taalvaardigheid.

De studie is gebaseerd op de theoretische richtlijnen van de moderne trends in de toegepaste theoretische taalkunde, zoals pragmalinguïstische analyse, communicatieve (interactionele) tekstlinguïstiek, historische Pragmalinguistiek en sociolinguïstische analyse van de Duitse (het dialect, professionele woorden, de sociolect, de communicatieve -functionele variatie van taalvormen).

Het programma is vooral gericht op het overbrengen van de studenten up-to-date basiskennis van hoe u verschillende taalvormen in het Duits te gebruiken in hun directe relatie met de sociaal-communicatieve activiteit van mensen in verschillende sociaal-culturele context.... [-]