Master's in de Dominicaanse Republiek

Beste Masters in de Dominicaanse Republiek 2018

Master

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Na het behalen van een bachelor's degree, veel studenten besluiten om hun ervaring en onderwijs te verhogen door het nastreven van een Master. Een Master kan ongeveer twee jaar in beslag nemen om geld te verdienen, en er zijn programma's worden aangeboden in veel verschillende gebieden, zodat studenten de nadruk die werkt voor hen en hun doelen kunnen vinden.

 

Studeren hoger onderwijs in de Dominicaanse Republiek is een relatief betaalbare optie in een van de landen Trhee grote universitites, namelijk: de Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo en de Universidad Central del Este.

Master's Opleidingen in de Dominicaanse Republiek

Lees meer

Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Voltijd 20 maanden January 2018 Dominicaanse Republiek Santiago Santo Domingo +1 more

[+]

Daarom, de

[-]

MBA Verzekeringsprogramma's

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Dominicaanse Republiek Santiago Santo Domingo +1 more

In de afgelopen jaren, heeft de verzekeringssector Dominicaanse significante veranderingen zijn en bewonderenswaardige groei doorgemaakt. Dit heeft betrekking op de deelname van grote bedrijven, internationale makelaars en schade-experts nastreven in ons land bieden service van wereldklasse. [+]

Presentación

In de afgelopen jaren, heeft de verzekeringssector Dominicaanse significante veranderingen zijn en bewonderenswaardige groei doorgemaakt. Dit heeft betrekking op de deelname van grote bedrijven, internationale makelaars en schade-experts nastreven in ons land bieden service van wereldklasse. Dat is de reden waarom gespecialiseerde academische opleiding van personeel op het gebied van verzekeringen is vereist; professionals met vaardigheden die hen in staat om effectief de uitdagingen van de sector.

Om de opleiding van deskundigen op het gebied, heeft de Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra ontwierp de MBA Insurance Program. Het doel is om de menselijke middelen die nodig zijn voor de analyse, ontwerp, implementatie en efficiënt beheer van het programma eigendom en persoonlijke verzekering, voor de financiële, bedrijven en de huishoudens te leiden; specialisten kan aanpakken en oplossen van een multidisciplinaire aanpak van de betrokken zijn bij het ontwerpen en beheren verzekeringsprogramma's problemen.... [-]


MA In Hoog Financieel Beheer (double Degree)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Voltijd 20 maanden January 2018 Dominicaanse Republiek Santiago Santo Domingo +1 more

De masteropleiding in Upper Financieel Management is gericht op financiële professionals in de industrie, handel, dienstensector en de financiële brokers titels. [+]

Double Degree met Université Montesquieu Bordeaux IV (eigen graden) ​

Presentación

Het programma Masters in High Financial Management Het is gericht op financiële professionals in de industrie, handel, dienstensector en de financiële brokers titels.

Expertise omvat het verdiepen van het inzicht in de processen van registratie, productie rapporten en vergelijk verschillende boekhoudsystemen.

Bovendien, strategisch management, fusies en overnames zijn ook onderwerpen opgenomen in het curriculum, ook de regúlatenos elementen van financiële transacties en fiscale oorsprong zijn overwogen in het programma.

Net als in andere masteropleidingen PUCMM, zijn empirische elementen zijn opgenomen. Kwantitatieve methoden voor de besluitvorming in het bedrijfsleven uit te breiden het arsenaal van analytische instrumenten voor de studie van de financiële markten.... [-]