MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters Opleidingen in Digitale Marketing in de Verenigde Palo Alto Verenigde Staten 2020

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Gericht op alle vormen van nieuwere media, digitale marketing is de praktijk van gebruik te maken van elektronische platforms consumentengedrag zwaaien. Met behulp van een verscheidenheid van online en andere technologieën, marketeers ambachtelijke de aard van de inhoud die het meest effectief is in elk medium om hun merken en producten te versterken.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Silicon Valley is bekend als het middelpunt van de technologische boom in Californië. De stad is op de vooravond van technologische prestaties sinds het begin van de 20e eeuw. De stad heeft nabijheid van enkele van Amerika's beste universiteiten.

Deeltijd Masters Opleiding in Digitale Marketing in de Verenigde Palo Alto in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Digitale Marketing, Palo Alto Filter

Master in digitale marketing

Contemporary Technology University
Master
15 sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;18 maanden
15 aug 2020
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Word een digitale marketeer door de vaardigheden voor digitale marketingstrategie en marketingplanning, UX, contentmarketing, inkomende marketing, e-mailmarketing, zoekmachine ...

Lees meer