MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Dierenwetenschap in Zweden

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Dierkunde omvat programma's over biologie en het beheer van voedsel-, laboratorium- en metgezinsdieren. Studenten kunnen een begrip van de dierbiologie ontwikkelen en manieren ontdekken om lokale en mondiale problemen aan te pakken die dierenindustrieën hebben. Dit is een geweldig vakgebied voor degenen die geïnteresseerd zijn in dierenbeheer.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Master in Dierenwetenschap in Zweden

3 Resultaten in Dierenwetenschap, Zweden Filter

Meester in ethologie

Stockholm University
MSc
31 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Zweeds
Campus

Ons masterprogramma in Ethologie biedt een solide basis in het gehele onderwerp en een dieper inzicht in het meest recente onderzoek. De evolutie, genetica en functie van gedr ...

Lees meer

MSc in Biology, Animal Ecology

Lund University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

In het masterprogramma in Animal Ecology leer je hoe je evolutionaire processen op het niveau van genen, individuen en populaties kunt analyseren en begrijpen.

Lees meer

Masteropleiding - Animal Science

Swedish University of Agricultural Sciences
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

Het doel van de masteropleiding - Animal Science is om u een wetenschappelijke basis voor het identificeren, analyseren en oplossen van problemen, rekening houdend met de beho ...

Lees meer