Masters Programma in Crisismanagement in de Verenigde New York Verenigde Staten

Beste Masters Opleidingen in Crisismanagement in de Verenigde New York Verenigde Staten

Crisismanagement

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Beste Masters Programma in Crisismanagement in de Verenigde New York in de Verenigde Staten

Lees meer

Master In Nood- En Rampenbeheer

Metropolitan College of New York
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 16 maanden September 2018 Verenigde Staten New York City +1 more

De Masters of Public Administration in Emergency and Disaster Management is een geavanceerde opleiding, die nieuwe loopbaantrajecten opent voor pas afgestudeerden van de universiteit en mensen die van baan willen veranderen, en de kennisbasis van professionals die al in het veld werkzaam zijn verder ontwikkelt. Uitgebreide nood en rampspoed. [+]

De Masters of Public Administration in Emergency and Disaster Management is een geavanceerde opleiding, die nieuwe carrièretracks opent voor pas afgestudeerden van de universiteit en voor degenen die van carrière willen veranderen, en de kennisbasis van professionals die al werkzaam zijn in het veld verder ontwikkelt. Uitgebreid nood- en rampenbeheer is een complex gebied dat expertise op meerdere gebieden vereist. Deze zeer gespecialiseerde graad zal betrekking hebben op de planning, het beheer, de logistiek, respons, opluchting, herstel en economie in verband met het beheer van noodsituaties.

Over dit programma

De Masters of Public Administration in Emergency and Disaster Management is een geavanceerde opleiding die nieuwe carrièresporen opent voor pas afgestudeerden van de universiteit en voor degenen die van baan willen veranderen, en die de kennisbasis van professionals die al werkzaam zijn verder ontwikkelt. Uitgebreid nood- en rampenbeheer is een complex gebied dat expertise op meerdere gebieden vereist. Deze zeer gespecialiseerde graad zal betrekking hebben op de planning, het beheer, de logistiek, respons, opluchting, herstel en economie in verband met het beheer van noodsituaties. Dit is een masterdiploma van 16 maanden waarvoor in vier semesters van de studie 45 studiepunten moeten worden behaald. Inbegrepen in het lesgeld en het curriculum is een on-site studiecomponent die bestaat uit een 7-10 daagse excursie ter plaatse. Om tegemoet te komen aan werkende professionals, ontmoeten de lessen elkaar op vrijdagavonden en zaterdag.... [-]