MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Crisismanagement in Spanje

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Studies over noodbeheer omvatten het verzamelen van kennis en vaardigheden die nodig zijn om gemeenschappen te beschermen tegen de gevolgen van natuurrampen of door de mens veroorzaakte rampen. Deze studies kunnen technieken omvatten voor het plannen, aansturen en organiseren van teams om in te grijpen en de openbare veiligheid te waarborgen in crisissituaties.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Masters in Crisismanagement in Spanje

1 Resultaten in Crisismanagement, Spanje Filter

Master's Degree in Beveiliging, Crisis en Emergency Management

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Executive opleidingen
okt 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
Spaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De belangrijkste doelstelling is om professionals in de analyse, de besluitvorming en het beheer van de verschijnselen in verband met het risico middenveld op te leiden, met n ...

Lees meer