MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Criminologie in Oceanië 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Studenten die meer willen leren over crimineel gedrag, willen criminologie leren. Gerelateerde klassen kunnen betrekking hebben op mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, beleidsontwikkeling, menselijk gedrag, gevangenisstraf, criminalistiek, biocriminologie en psychologie.

Oceanië bestaat uit eilanden in de zuidelijke, westelijke en centrale Stille Oceaan, met inbegrip van Melanesië, Micronesië en Polynesië. De term wordt soms uitgebreid naar Australië, Nieuw-Zeeland, en de Maleise Archipel omvatten.

Master Opleiding in Criminologie in Oceanië

2 Resultaten in Criminologie, Oceanië Filter

Meester van de criminologie (professionele)

Bond University
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
92 weken
Campus

De Master of Criminology programma (Professional) biedt studenten met de ontwikkeling van vaardigheden en opleiding, alsmede wetenschappelijke waardering van misdaad, rechtvaa ...

Lees meer

Meester van de criminologie

Bond University
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
54 weken
Campus

De Master of Criminology programma biedt u de ontwikkeling van vaardigheden en opleiding, alsmede wetenschappelijke waardering van de criminaliteit, justitie en forensisch kwe ...

Lees meer