Filter
Master Studies
Spanje Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Master Programma's in Creative Industries Management in Spanje

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

De studie van de creatieve industrie management omvat het leren over een scala aan entertainment sectoren, waaronder film, beeldende kunst, theater, literatuur en muziek, maar ook hoe te begeleiden en te beheren degenen die werken in hen. Studenten bevinden zich vaak het leren over alles, van toediening aan creatieve theorie.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Master's Opleiding in Creative Industries Management in Spanje

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Creative Industries Management, Spanje

LCI Barcelona

De creatieve economie is een van de snelstgroeiende sectoren van de wereldeconomie. Het genereert 3% van het wereldwijde bbp en biedt werk aan meer dan 29 miljoen mensen. ... [+]

Overzicht

De creatieve economie is een van de snelstgroeiende sectoren van de wereldeconomie. Het genereert 3% van het wereldwijde bbp en biedt werk aan meer dan 29 miljoen mensen. De sector heeft hooggekwalificeerde professionals nodig met transversale capaciteiten en diepgaande kennis van ontwerp, bedrijfs- en innovatiemethoden en -cultuur.

Dit programma integreert ontwerp- en innovatieprincipes met een dynamische 'doe-het-zelf'-ervaring waarin studenten hun bedrijfsmanagement, leiderschap en innovatiemogelijkheden kunnen verbeteren. Deze cursus is gebaseerd op geavanceerde methodologieën.

De student combineert een jaar internationale ervaring met de flexibiliteit van de blended modaliteit, leren door te doen in echte uitdagingen en interactie met professionele docenten op hoog niveau in Fashion Design, Nieuwe Media, Interieurontwerp, Productontwerp, Videogames en Grafische vormgeving Ontwerp.... [-]

Spanje Barcelona
Maart 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Seeway - Barcelona

De art direction is de bron van de creatie van het bericht, het combineren van de verschillende disciplines van het ontwerp aan effectieve en optimale resultaten visuele ... [+]

De art direction is de bron van de creatie van het bericht, het combineren van de verschillende disciplines van het ontwerp aan effectieve en optimale resultaten visuele communicatie.

De Master in Art and Graphic Project Management is gezeten op een project implementatie perspectief waar je moet begrijpen, conceptualiseren en projecteren functionele en aantrekkelijke grafische oplossingen die de werkelijke behoeften van elk geval aan te passen.

Gespecialiseerde training, gegeven door werkende professionals en met betrekking tot de wereld van grafisch ontwerp, en geleid onder de criteria op de werkplek, waarmee het een breed scala aan perspectieven, instrumenten en middelen specifiek in de zin dat kan verhogen zal verwerven, beheren en uit te voeren dus voltooien elke vorm van grafische project.... [-]

Spanje Barcelona
Oktober 2019
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands