MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Creative Industries Management in de Verenigde Parijs Frankrijk

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Creatieve industrie management richt zich op leiderschap binnen de wereld van kunst en entertainment. Gerelateerde onderwerpen kunnen bestaan ​​uit management, trends in de sector, marketing, administratie, en culturele studies, evenals de technische en artistieke opleiding.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste Master's in Creative Industries Management in de Verenigde Parijs in Frankrijk

5 Resultaten in Creative Industries Management, Parijs Filter

MSc In Arts and Creative Industries Management

Kedge Business School
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Sinds 2004 dankzij de expertise van de Creatieve Industrieën

Lees meer

MSc Management of Cultural Activities (Parijs)

IPAG Business School
MSc
<
Voltijd
Frans
Campus

De specialiteiten van IPAG Business School in Parijs bieden een unieke kans voor studenten en professionals om hun bedrijf te laten groeien in de dynamische en competitieve ma ...

Lees meer

MSc culturele en creatieve industrieën

NEOMA Business School
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
15 maanden
Engels
Campus

De MSc Culturele en Creatieve Industrieën is een full-time masteropleiding in het Engels die een holistische kijk op de culturele en creatieve industrieën biedt, evenals een i ...

Lees meer

Meester van artistiek leider in de grafische vormgeving

Autograf
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Campus

Grafiek, grafisch ontwerp, reclame, uitgeverijen, bewegwijzering, verpakking ... Er zijn veel gebieden die gebruik maken van vaardigheden Art Directors.

Lees meer

Meester van de artistiek directeur in grafisch ontwerp, digitaal ontwerp optie

Autograf
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Campus

Digital Designer is een grafisch ontwerper werken in digitale en interactieve ontwerp ondersteunt: intranet en internet, DVD, mobiele toepassingen, het creëren van geanimeerde ...

Lees meer