MASTERSTUDIES

Afstandsonderwijs Masters Opleidingen in Creatieve Kunsten in de Verenigde Staten 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Creatieve kunstprogramma's zijn over het algemeen ontworpen rond de fundamentele principes van een geselecteerde kunstvorm. Aangezien het echter de bedoeling van de meeste studenten is om hoger onderwijs te krijgen voor de werkgelegenheid, bevorderen creatieve kunstprogramma's aan universiteiten niet alleen een geselecteerde vaardigheid, maar kunnen ze ook helpen portefeuilles en referenties voor toekomstig werk te ontwikkelen.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Afstandsonderwijs Masters in Creatieve Kunsten in de Verenigde Staten

4 Resultaten in Creatieve Kunsten, Verenigde Staten, Afstandsonderwijs Filter

Master in Sculpting Extreme

Universal Arts School
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Spaans
Campus
Online

Digitaal extreem beeldhouwen. Leer te werken in de modus "Beeldhouwen" om de meest complexe en gedetailleerde 3D-modellen op de markt te maken. Je kunt dit krachtige programma ...

Lees meer

Master of Fine Arts in Ceramics

Rochester Institute of Technology (RIT)
MA
24 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Verbeter je artistieke expressie door de studie van esthetiek en theorie.

Lees meer

Master of Fine Arts in Glass

Rochester Institute of Technology (RIT)
Executive opleidingen
24 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Duik dieper in je glasonderzoek terwijl je je artistieke expressie ontwikkelt door middel van onderzoek, experimenten en diepgaande kritieken.

Lees meer

Master of Fine Arts in Metals

Rochester Institute of Technology (RIT)
Executive opleidingen
24 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Daag traditionele manier van denken uit terwijl je werken creƫert die een blijvende indruk achterlaten.

Lees meer