Filter
Master Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 Master Programma's in Creatieve Kunsten 2019

Studenten die hun carrièremogelijkheden willen verbeteren, in een ander vak veranderen of gewoon persoonlijke vervulling kunnen behalen, kunnen een master's degree behalen. Veel instellingen bieden voltijds- en deeltijdsprogramma's aan.

Wat is een master in creatieve kunst? Er is een breed scala van master's programma's die zich richten op het verbeteren van individuen 'artistieke vaardigheden, waaronder schilderen, tekenen, schrijven, fotografie en toneelprogramma's. Ongeacht welk veld een student besluit om binnen te komen, kan hij of zij strenge studie verwachten om hun discipline te verfijnen. Studenten kunnen historische tijdschriften van kunstbewegingen en verschillende technieken bestuderen om projecten te voltooien of een portefeuille te ontwikkelen. Veel programma's bieden stagecursussen waar studenten zinvolle ervaring opleven.

Studenten die dit programma afronden, krijgen de tevredenheid om hun kritisch denken, probleemoplossing en teamsamenwerking te verbeteren.Ze leren hoe men zinvol werk kan creëren en hoe ze effectief met anderen kan werken, wat in veel industrieën heel waardevol kan zijn.

De kosten van een master in creatieve kunst hangt af van de instelling. De lengte van een programma kan drastisch variëren, van een jaar tot een aantal jaren. Het is aan te bevelen dat studenten contact opnemen met het administratiekantoor van een instelling om te kijken of de kosten hun budgetten voldoen.

Afgestudeerden van een Master in Creatieve Kunsten vertrekken met een verbeterd vermogen om hun artistieke ambacht uit te voeren. Velen kunnen teams beheren of zelfs organisaties starten. Sommigen worden professionele artiesten die hun werk online of in de winkels verkopen. Anderen worden gewerkt in organisaties om professionele fotografen, schrijvers, grafische ontwerpers of tekenaars te worden. Onderwijs in openbare en particuliere universiteiten of hogescholen is ook een populaire weg; Anderen besluiten een-op-een privé lessen aan te bieden.

Er zijn veel mogelijkheden voor het verkrijgen van deze graad beschikbaar over de hele wereld.Om te beginnen, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

3 Results in Creatieve Kunsten

Victoria University of Wellington

Verbeter uw creativiteit, creativiteit en zakelijke vaardigheden als praktiserend artiest gedurende een intensief programma van 12 maanden. Victoria's Master of Fine Arts ... [+]

Overzicht

Verbeter uw creativiteit, creativiteit en zakelijke vaardigheden als praktiserend artiest gedurende een intensief programma van 12 maanden. Victoria's Master of Fine Arts (Creatieve Praktijk) is een op de industrie gerichte, praktische graad die je zal helpen nieuwe contacten en netwerken op te bouwen in de creatieve industrieën van Wellington.

U profiteert van onze locatie in de hoofdstad en studeert op de Kelburn-campus in Victoria. Bovendien krijgen onze film- en muziekprogramma's een nieuwe speciaal ingerichte faciliteit in het Miramar Creative Center.

Oefen kansen

De MFA (CP) bevat een creatief project waarin je wordt begeleid om werk te voltooien dat je vaardigheden toont en je aanmoedigt om grenzen in je vakgebied te verleggen.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Technology Sydney

De Master of Creative Arts (Research) is over het algemeen bedoeld voor mensen met industriële ervaring in de media en creatieve kunsten die creatief onderzoek willen doe ... [+]

De cursus biedt een kans voor diegenen die specifieke kennis, onderzoek en creatieve vaardigheden willen ontwikkelen die relevant zijn voor de creatieve industrieën die zich lokaal en internationaal aandienen.

Carrière-opties omvatten posities in de creatieve industrie.

[-]
Australië Sydney
January 2020
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

Digitaal extreem beeldhouwen. Leer te werken in de modus "Beeldhouwen" om de meest complexe en gedetailleerde 3D-modellen op de markt te maken. Je kunt dit krachtige prog ... [+]

Digitaal extreem beeldhouwen.

Leer te werken in de modus "Beeldhouwen" om de meest complexe en gedetailleerde 3D-modellen op de markt te maken. Je kunt dit krachtige programma alleen gebruiken of combineren met andere 3D-pakketten, waarmee je de kracht van creatie exponentieel kunt implementeren.

Voor wie is het?

Het is gericht op zowel professionals in het veld en mensen die een professionele carrière willen opbouwen op het gebied van Digital Sculpting en CGI Production. Met deze training ga je professioneel aan de slag met Zbrush als een artiest (bioscoop, videogames, shorts, advertenties, enz.). Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en het is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
September 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands