MASTERSTUDIES

Masters in Corporate Governance in Maleisië

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Effectieve corporate governance gaat met behulp van de industrie kennis, vaardigheden en theoretische technieken om een ​​organisatie in haar missie voor de economische en sociale verantwoordelijkheid dienen. Leren over corporate governance kan je leren hoe je financieel beleid, de milieuvoorschriften en sociale verantwoordelijkheid programma's structureren om een ​​positieve impact op de wereld te maken.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Master Opleiding in Corporate Governance in Maleisië

1 Resultaten in Corporate Governance, Maleisië Filter

Master in de corporate governance

HELP University
Executive opleidingen
apr 2020
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Het hoofddoel van HELP Master of Corporate Governance (MCG) is om studenten uitgebreide kennis te bieden van de theorieën, principes en praktijken van Corporate Governance. He ...

Lees meer