Deeltijd Masters in Computersimulatie in Ingolstadt Duitsland

Beste Deeltijd Master Programma's in Computersimulatie in Ingolstadt Duitsland 2018

Computersimulatie

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Rust langs de oevers van de rivier de Donau in de staat Beieren Duitsland is Ingolstadt stad. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. Ingolstadt stad heeft 2 belangrijke universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs.

Deeltijd Master Porgramma in Computersimulatie in Ingolstadt in Duitsland

Lees meer

Master In De Simulatie Op Basis Technische Wetenschappen - Toegepaste Computational Mechanics

esocaet Studies by CADFEM
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Landshut Ingolstadt Grafing +2 more

Sinds 2005 is een groot aantal ingenieurs en wetenschappers zijn met succes bestuderen via de deeltijd masteropleiding Simulation-based Ingenieurswetenschappen (SBES), gericht op Applied Computational Mechanics. [+]

Deeltijd Master's Programma's in Computersimulatie in Ingolstadt Duitsland. Programma overzicht 2005 was de eerste keer opleiding de deeltijd masteropleiding Applied Computational Mechanics werd gezamenlijk door de hogescholen Landshut en Ingolstadt evenals CADFEM aangeboden. Sindsdien hebben vele ingenieurs en wetenschappers hebben met succes bestudeerd door het part-time master's degree programma Simulation-based Ingenieurswetenschappen (SBES), gericht op Applied Computational Mechanics. mogelijke DegreesMaster (M. Eng., 90 studiepunten) module studies De erkenning van competenties, die de deelnemers al te verwerven op het werk Jaarlijkse programma start in september. Degenen met specifieke voorkennis kan de mogelijkheid om later in te schrijven hebben. Flexibele Scheduling: Master's graden meestal vier semesters in te vullen. Met een verminderde cursus-load zal het langer duren. Uitgebreide verzameling modules behoefte Ervaren professoren van verschillende universiteiten en uit het bedrijfsleven De voertaal is Engels Levenslang leren: Zelfs na het afstuderen, kunt u module cursussen nemen. deelnemer Group ... [-]