Filter
Master Studies
Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Afstandsonderwijs Master's Opleidingen in Computer Arts 2020

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Computer Kunst of Computer Arts is een groeiend vakgebied dat langzaam haar stempel zet op de professionele wereld. Dit programma leert studenten om met nieuwe technologie te werken om professionele kunstwerken te creëren die geschikt zijn voor de moderne markt en bereidt de studenten voor het werken met films, video games en andere media.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Afstandsonderwijs Master's Opleiding in Computer Arts

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

5 Resultaten in Computer Arts, Afstandsonderwijs

Instituto Artes Visuales

Het opleidingsplan is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van projecten op basis van webstandaarden. De student ken ... [+]

De master's degree in Web Design UCAM zelf is een aparte titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) gericht op alle mensen die willen een hbo-opleiding op het gebied van digitale communicatie te verdienen.

Het opleidingsplan is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van projecten op basis van webstandaarden. De student kent de belangrijkste web design talen zoals HTML en CSS, de UI-UX, Responsive ontwerp fundamentals of WordPress.

De student heeft toegang tot een web hosting voor uw proeven met ftp toegang, MySQL database, WordPress en technische ondersteuning.

Optioneel kan de student kan ontvangen als wetenschappelijk materiaal en voor de duur van zijn opleiding licentie Creative Cloud.... [-]

Spanje Spanje Online
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Domina elk middel waardoor de boodschap die de gebruiker optimaal op elk apparaat bereikt. ... [+]

Heb je nagedacht over de hoeveelheid visuele effecten die u dagelijks ontvangt van de webomgeving door hun meerdere apparaten?

We zijn voortdurend op de hoogte, zoeken, delen, betrekking hebben, te communiceren, analyseren, gooi, ... informatie op het internet. Zo belangrijk is de betrouwbaarheid van de informatie, zoals hoe het wordt gepresenteerd en past zich aan elk van de inrichtingen.

De markt is van essentieel belang om professionals in staat om het begrijpen van de voortdurende transformatie van het milieu hebben, begrijpen de gebruiker om u informatie en bericht te verzenden.

De Master in Web Design en Programming Multidevice bestrijkt alle aspecten die nodig zijn voor de student om de vaardigheden en kennis om te kunnen ondernemen, beheren, ontwerp en projecten, diensten en internet applicaties te implementeren.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Programma biedt de kennis te begrijpen en te voldoen aan de behoeften, technologie en mogelijkheden van elk project. ... [+]

Heb je nagedacht over de hoeveelheid visuele effecten die u dagelijks ontvangt van de webomgeving door hun meerdere apparaten?

We zijn voortdurend op de hoogte, zoeken, delen, betrekking hebben, te communiceren, analyseren, gooi, ... informatie op het internet. Zo belangrijk is de betrouwbaarheid van de informatie, zoals hoe het wordt gepresenteerd en past zich aan elk van de apparaten.

De markt is van essentieel belang om professionals in staat om het begrijpen van de voortdurende transformatie van het milieu hebben, begrijpen de gebruiker om u informatie en bericht te verzenden.

Tijdens de cursus zullen de studenten in staat zijn om beter te begrijpen en de behoeften, de technologie en de reële mogelijkheden van elke cliënt of project om een doeltreffend antwoord op de doelstellingen te geven, zijn zo ook de mogelijkheid om grafische creatieve bijdragen te bieden het is een uniek en innovatief stuk.... [-]

Spanje Barcelona
November 2019
Spaans
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

Leer uw videogames uit te rusten met kunstmatige intelligentie. Leer programmeren binnen de meest gebruikte videogamemotoren op de markt, UNREAL ENGINE en UNITY. Je leert ... [+]

Leer uw videogames uit te rusten met kunstmatige intelligentie.

Leer programmeren binnen de meest gebruikte videogamemotoren op de markt, UNREAL ENGINE en UNITY. Je leert en / of verdiept je in talen als JavaScript, C, HTML, PHP, MySQL, Three.js en C #. In deze master van 8 maanden worden alle delen van het Videogames-programma diepgaand geleerd en bereid je je voor om een ​​eindproject te presenteren.

Voor wie is het?

Deze cursus is bedoeld voor professionals in de sector, maar ook voor mensen die een professionele carrière willen opbouwen in de sector van de videospellen. Deze training is voor zowel afgestudeerden als niet-afgestudeerden, omdat het een volledig autonome en empirische training is in een nieuwe professionele sector. Met deze training krijgt de persoon een nieuwe professionele categorie als een multiplatform videogameprogrammeur. Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en het is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

De meest complete opleiding voor het maken van videogames. Leer industrietechnieken om fantastische werelden te creëren, raceauto's te ontwerpen, legendarische helden en ... [+]

De meest complete opleiding voor het maken van videogames.

Leer industrietechnieken om fantastische werelden te creëren, raceauto's te ontwerpen, legendarische helden en schurken te maken of sportwedstrijden voor te bereiden, maar ook om ze tot leven te brengen en ze in een videogame op te nemen.

Voor wie is het?

Het is gericht op zowel professionals in het veld en mensen die een carrière willen opbouwen op het gebied van Animatie en / of Productie CGI. Deze training is voor zowel afgestudeerden als niet-afgestudeerden, omdat het een volledig autonome en empirische training in een nieuw professioneel vakgebied is. Met deze training verkrijgt de persoon de professionele categorie van CG-artiest die kan werken aan film, shorts, adverteren, videogames, enz. Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands