Master's in Computer Arts

Top 43 Graduate Studies in Computer Arts 2018

Computer Arts

Overal waar je vandaag kijkt, vertrouwen mensen op computers. Van smartphones in de hand van mensen die bij je favoriete winkel staan ​​te wachten tot de computers die grote bedrijven draaien, het enorme aantal apparaten maakt duidelijk dat dit het digitale tijdperk is. Met het aantal computers is er een vraag naar het werk van kunstenaars die ze kunnen gebruiken, en dus is een graad in Computer Arts een uitstekende keuze voor digitaal gerichte artistieke individuen.

Wat is Computer Arts als een discipline?

Computer Arts verwijst naar elke vorm van kunst die een computer gebruikt om de kunst te produceren of weer te geven. Dit kan het hele gamma van videogames tot webontwerp uitvoeren. Zelfs traditionele kunstvormen kunnen worden opgenomen in Computer Arts terwijl nieuwe werken worden gemaakt met behulp van de computer.

Wat zijn de voordelen van een opleiding Computerwetenschappen?

Computers zijn een integraal onderdeel van de moderne samenleving en mensen met een artistieke neiging moeten begrijpen hoe ze de wereld van de kunst beïnvloeden. Naarmate de digitale wereld steeds belangrijker wordt, zal deze op een nog grotere manier in de kunstwereld worden geïntegreerd. Met een graad in Computer Arts kun je je artistieke talenten maximaliseren terwijl je dit feit omarmt.

Wat zijn de soorten computerkunstdisciplines?

Een Computer Arts Degree geeft je de mogelijkheid om een ​​breed scala aan disciplines te studeren, en op graduate niveau zul je vaak slechts een kiezen om dieper na te streven. Sommige zijn gericht op entertainment, met animatie, video, videogames en geluidskunst die allemaal in dit studiegebied worden gevonden. Afbeeldingen, algoritmen, prestaties en digitale galerijen zijn ook disciplines die in deze categorie vallen. U kunt er zelfs voor kiezen om website-ontwikkeling, het maken van CD-ROM's of DVD-ROM's te bestuderen. Traditionele kunstvormen zijn ook te vinden op het gebied Computer Arts, dus het is een zeer veelzijdige studierichting.

Welke opleidingen volg je online in de Computer Arts?

Als u overweegt een Masters in Computer Arts te behalen, is online onderzoek mogelijk een optie voor u. Het Computer Arts-veld is er een die zich goed leent voor online studeren, en er zijn verschillende programma's om je te helpen een diploma te behalen op dit gebied. Het vinden van een geeft je de flexibiliteit om een ​​graad in Computer Arts te verdienen op een tijdschema dat voor u werkt.

Wat zijn de carrièremogelijkheden bij het volgen van een computeropleiding?

Met de grote vraag naar computers en technologie in de wereld van vandaag, is een graad in Computer Arts er een die een uitstekend carrièrepotentieel biedt. Op de meeste gebieden waar computers zijn betrokken, is de behoefte aan computerkunstenaars groot.Bedrijven hebben webontwerpers en grafische kunstenaars nodig om promotionele kunst te maken. Entertainmentbedrijven hebben op de computer gebaseerde artiesten nodig voor het maken van videogames en -animaties. Als je een creatief veld met computers kunt voorstellen, kan een graad in Computer Arts nuttig zijn, en een graduaat geeft je de training, ervaring en portfolio die je nodig hebt om competitief te zijn op dit gebied.

Lees meer

Officiële Meester In Het Creëren En Ontwikkelen Van Digitale Projecten

FDModa - LCI Barcelona
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Spanje Barcelona

Het belangrijkste doel van de Master in de oprichting en ontwikkeling van digitale projecten is om geavanceerde training en gespecialiseerde aard dat de studenten competitief zal voorbereiden om innovatieve oplossingen en nieuwe waarde proposities om een ​​markt te bieden te bieden dat, vanuit een technologisch standpunt Het is exponentieel actief en is booming. [+]

Master in Digital Creation and Development Projects

Het belangrijkste doel van de Master in de oprichting en ontwikkeling van digitale projecten is om geavanceerde training en gespecialiseerde aard dat de studenten competitief zal voorbereiden om innovatieve oplossingen en nieuwe waarde proposities om een ​​markt te bieden te bieden dat, vanuit een technologisch standpunt Het is exponentieel actief en is booming.

De digitale designer is nu in het centrum van verschillende families en professionele sectoren, zoals de audiovisuele communicatie, het Graphic Arts Adverteren Public relations en interacties ontwerp sectoren Grafisch creatie, en het tonen van toenemende synergie vaak omvat binnen de industrie vraagt ​​ervaringen en in toenemende mate gericht op digitale media en wijzen de verschillende sectorale studies en lokale en nationale rapporten.... [-]


Meester In Animatie Ontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus Voltijd 1 jaar November 2018 Italië Milaan

De verspreiding van internet en digitale media leidde tot een toename van de internationale productie en distributie van content gemaakt in animatie, reclame, tv-serie en specials, speelfilms, maar ook korte films en documentatie. [+]

De verspreiding van internet en digitale media leidde tot een toename van de internationale productie en distributie van content gemaakt in animatie, reclame, tv-serie en specials, speelfilms, maar ook korte films en documentatie. Belangrijk is ook de groeiende vraag op het gebied van spelletjes, animatieproducties cross en transmedia, speciale effecten voor films en televisieproducties.

De Master in Animatie Design Biedt de mogelijkheid om in een van deze beroepssectoren te passen: in onafhankelijke productiebedrijven, onderzoeks- en ontwerpadviesbureaus, dienstbureaus, interne structuren van omroepen, gespecialiseerde afdelingen van uitgeverijen.

Carrièremogelijkheden - De Animation Designer kan passen in het professionele veld van animatieproductie, cross en transmedia. De Master garandeert een hoogwaardige expertise voor profielen zoals Concept Artist, Character Designer, Ambient Designer, Storyboard Artist; Karakter Animator 2D; Karakter Animator 3D; Productie assistent; Compositor.... [-]


Meester Van De Informatietechnologie (interactieve Technologieën En Games Design)

James Cook University Singapore
Campus Voltijd 16 maanden November 2018 Singapore

Elektronische spelletjes en animatie zijn nu een integraal onderdeel van de enorme wereldwijde entertainment-industrie. Sociale netwerken en online video aandeel sites zoals Facebook, Twitter en You Tube te trekken honderden miljoenen gebruikers wereldwijd. [+]

In de groeiende e-business / e-commerce-industrie, is er een groeiende wereldwijde vraag naar afgestudeerden bekwaam met een mix van marketing, management, internet, multimedia, computing, networking, software technologieën en de bedrijfseconomische vaardigheden.

Onze Master of Information Technology programma biedt praktische en relevante vaardigheden om afgestudeerden van verschillende disciplines te verplaatsen naar de IT-industrie

Studenten hebben de mogelijkheid om zich te specialiseren in Business Informatics, Reken- en Netwerkdiensten of Interactive Technologieën en Games Design.

Interactive Technologieën en Games ontwerp richt zich op zowel de voor- als back-end integratie van interactieve technologieën - Web 2.0-toepassingen, Digital Media, Web / mobiele technologieën en platforms, 2D / 3D graphics, animatie, games Ontwerp, Computation Arts, interactieve visualisatie, Autonomous Simulation en Virtual Worlds Onze Master of Information Technology-programma is volledig geaccrediteerd door de Australische Computer Society aan de 'Professional Level' (het hoogste niveau).... [-]


M.Cr.A. in Digital Media Arts

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campus Voltijd 2 jaar July 2018 India Bangalore

[+]

Studenten beginnen met het schrijven van hun projectvoorstel en het bepalen van de reikwijdte van hun project en ze worden begeleid door docenten / ontwerpers.

[-]

Meester Van Artistiek Leider In Video Game Creatie

Autograf
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Frankrijk Parijs

Deze Master wil heel concreet te zijn. Het is opgebouwd rond de student video game project. Deze zullen moeten ontwerpen, ontwikkelen, publiceren en verkopen hun spel. [+]

Pascal Luban, game ontwerper en creatief directeur (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), is de referentie professional die is belast met het onderwijs validatie van deze training.

Deze Master wil heel concreet te zijn. Het is opgebouwd rond de student video game project. Deze zullen moeten ontwerpen, ontwikkelen, publiceren en verkopen hun spel. Als het het succes kent, kunnen ze zelfs het genereren van inkomsten. En als dat niet het geval is, het feit van het zien van zijn naam koppelen aan een gepubliceerde spel is een groot adreskaartje.

Programma:

Geavanceerde Academische Opleiding: Computer Graphics, Programming, Design - Introductie nieuwe vaardigheden: Marketing, project management, rechtsgronden - Ontwikkeling van een spelconcept en het prototype. Game Development - De voorbereiding van de marketing campagne - Publicatie en marketing van het spel (monitoring van de gemeenschap, de voortzetting van de communicatiecampagne, animatie spel) - Academic geavanceerde training om hen voor te bereiden voor het opzetten van hun eigen studio: Ondernemerschap, beheer - Voorbereiding van een tweede project (individueel of in groep), die studenten zal trachten te ontwikkelen na de master. ... [-]

Masters In 3D Animatie En Vfx In Barcelona

Seeway - Barcelona
Campus Deeltijd 9 maanden October 2018 Spanje Barcelona

In de Master of 3D-animatie en VFX ontdekken dat de lijn tussen echte beelden en kunstmatig generated content wordt steeds dun, zowel traditionele film en film animatie. [+]

In Master of 3D-animatie en VFX zul je ontdekken dat de lijn tussen echte beelden en kunstmatig generated content wordt steeds dun, zowel traditionele film en film animatie.

De Masters in 3D animatie en VFX word je inhoud ontwikkelaar en 3D VFX zowel technisch als artistiek vlak.

De methodologie van de Master in 3D animatie en VFX stelt u in staat om te leren en beheersen van de mechanische werkprocessen en professionele productie, begeleiden u beide projecten gebaseerde film en 3D-animatie reclame.

U zult scenario's te genereren en hen het leven, de integrarás in echte films van en naar het werk zal het beroep te steken vanuit het oogpunt van meer kunst op de meest technische, en al het ontwikkelen van uw eigen persoonlijke stijl.... [-]


Master In Curating Digitale Kunst

ESDi - Design School
Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Barcelona

De Master in Digital Art Curator tegemoet aan de behoeften van professionele en academische achtergrond in curator tentoonstellingen, kunsttheorie en design, kritisch of cultureel management, met de bijzonderheid van zijn gespecialiseerd in het creëren en gebruiken van nieuwe technologieën. [+]

Presentación

De Master in Digital Art Curator voldoet aan de behoeften van professionele en academische opleiding in de curator van tentoonstellingen, kunsttheorie en design, kritiek of cultureel management, met de bijzonderheid van zijn gespecialiseerd in de creatie en het gebruik van nieuwe technologieën.

De meester, 60 ECTS, is het eerste programma van de curator kunst en nieuwe media officiële, onderwezen in Spanje, genomen in één academiejaar, 46 verplichte ECTS ontstaat en 28 keuzevakken, waarvan u moet invullen 14. Van de 28 electieve studiepunten, er zijn een aantal zaken van professionele aspect en andere veldonderzoek. De master biedt een totaal van 20 zetels.

Curating digitale kunst kan worden beschouwd als een van de meest succesvolle activiteiten en op hetzelfde moment, een van de meest innovatieve, voor hun specifieke taak om op te treden in de huidige context. Zijn rol wordt gedeeld door een aantal culturele praktijken in verband met nieuwe technologieën, waaronder:... [-]


Spelletjes Computing En Creatieve Technologieën Specialismen - MPhil / PhD

University of Bolton
Campus Voltijd 3 - 7 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Dit MPhil / PhD aangeboden door de School of Business and Creative Technologies biedt u een kans om uw studies richten zich in een gebied dat is van persoonlijk of beroepsmatig belang aan u. U wordt ondersteund door een eerste supervisor, die zal bieden gespecialiseerde begeleiding, en een tweede begeleider, die een meer algemeen overzicht van je studie zal bieden. Afhankelijk van uw kwalificaties en ervaring die je kunt registreren voor een MPhil met de optie om ... [+]

Games Computing en Creative Technologies specialismen - MPhil / PhD

Dit MPhil / PhD aangeboden door de School of Business and Creative Technologies biedt u een kans om uw studies richten zich in een gebied dat is van persoonlijk of beroepsmatig belang aan u.

U wordt ondersteund door een eerste supervisor, die zal bieden gespecialiseerde begeleiding, en een tweede begeleider, die een meer algemeen overzicht van je studie zal bieden. Afhankelijk van uw kwalificaties en ervaring die je kunt registreren voor een MPhil met de mogelijkheid om vooruitgang te boeken naar een Doctor of registreren voor de PhD direct.

Evenals regelmatig overleg met je begeleiders, zal er een jaarlijkse evaluatie van de vooruitgang te zijn door middel van een formele onderwerping aan de school het onderzoek van de commissie.... [-]


Meester In Web Design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Voltijd 1 jaar March 2018 Italië Milaan

Natuurlijk is de Web Design Master bestaat uit theorie lessen, workshops en webdesign cursussen. Technische opleiding biedt XTML, CSS ontwerp, dreamweaver, motion design ... [+]

Master Web Design

Natuurlijk is de Web Design Master bestaat uit theorie lessen, workshops en webdesign cursussen. Technische opleiding biedt XTML, CSS ontwerp, dreamweaver, motion design, flash en photoshop klassen. Op deze manier zullen de studenten professionele vaardigheden, gecombineerd met een methodologische bewustzijn van het gehele ontwerp-proces te verwerven.

DUUR

De Master in Web e Multimedia Design duurt één jaar (van oktober tot december, met een zomervakantie in augustus) .Er zal een minimum van 20 uur les per week. Aanwezigheid is verplicht en full-time.

Stage

Aan het einde van de lessen zullen de studenten een stage in bedrijven of studio's van de sector te starten... [-]


Master's Degree In Multimedia Creatie

laSalle Barcelona Postgraduate
Campus Voltijd September 2018 Spanje Barcelona

De Master in Multimedia Creation (MCM) richt zich op drie disciplines: Transmedia (Narativa, Serious Games en Gamification), Interactie (HCI, vrije mensen-objecten) en entertainment (tuigage, motion capture). de student de kennis die nodig is om multimedia projecten te maken van deze perspectieven worden verstrekt. [+]

De Master in Multimedia Creation (MCM) Het richt zich op drie disciplines: Transmedia (Narativa, Serious Games en Gamification), Interactie (HCI, vrije mensen-objecten) en entertainment (tuigage, motion capture). de student de kennis die nodig is om multimedia projecten te maken van deze perspectieven worden verstrekt.

Experts titels:

transmedia animatie wisselwerking Technologieën in de MCM

Technologie is het centrum van multimedia creatie. Apps, interactieve installaties, sensoren, natuurlijke interactie ... In de MCM ideeën worden bedacht en gematerialiseerd op de manier die het meest geschikt is om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren.

Methodologie ... [-]

Meester In Interactief Design En De Ontwikkeling Van Games

SCAD - The Savannah College of Art and Design
Campus of Online Voltijd September 2018 Hongkong Sham Shui Po Verenigde Staten Savannah Atlanta Frankrijk Lacoste +4 more

Bij SCAD, nemen we spelletjes serieus. Onze interactieve design en de ontwikkeling van games-programma heeft de hoofdprijs in de E3 College Game competitie gewonnen voor twee jaar op rij, samen met het ontvangen van lof van de Princeton Review en Animatie Career Review. [+]

Het is niet alleen een spel - het is een carrière bij SCAD, nemen we spelletjes serieus. Onze interactieve design en de ontwikkeling van games-programma heeft de hoofdprijs in de E3 College Game competitie gewonnen voor twee jaar op rij, samen met het ontvangen van lof van de Princeton Review en Animatie Career Review. Van deelname aan professionele conferenties om de mogelijkheden om samen te werken met de industrie reuzen, onze studenten hebben alle kans om te profiteren van hun passie voor interactief ontwerp. We zullen zorgen voor de top-of-the-line tools, de uitstekende faculteit en de geavanceerde curriculum die u nodig hebt - je gewoon breng uw A-game.

MA in interactief design en de ontwikkeling van games ... [-]

Professionele Masters In Games Ontwikkeling

Abertay University
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Dundee

Als postdoctorale studenten, zeer getalenteerde individuen werken binnen spelletjes ontwikkeling teams op de productie van innovatieve computer games oplossingen. In nauwe samenwerking met een team van full-time medewerkers die zijn zeer ervaren in het ... [+]

Professional Masters in Games Development

Waarom deze cursus te kiezen?

Ontwikkel kern ontwikkeling van vaardigheden door middel van toegepast project werk, ondersteund door ervaren praktijk van het bedrijfsleven Verbeteren van vaardigheden in de interdisciplinaire communicatie en samenwerking door middel van teamwork met studenten en praktijkmensen uit andere gebieden van de spellen ontwikkeling Breng het ontwikkelen van technologieën en praktijken om uw eigen projecten, en demonstreren van uw werk naar toonaangevende figuren Koesteren relaties met collega-ontwikkelaars, professionals uit de industrie en de bedrijven door je aantoonbare vaardigheden in het maken van games, industriële mentorships en gepubliceerd onderzoek. ... [-]

Masters In Geavanceerde Digitale Video En 3D-beweging Met C4d

CEI Escuela de Diseño
Campus Voltijd 360 uur September 2018 Spanje Madrid Sevilla +1 more

De vraag naar een professioneel profiel dimensionale afbeeldingen en bewegende video overheerst groeit in de audiovisuele wereld. Omdat het profiel verweerder bij het aannemen van de creatieve en technische werknemers in organisaties en producenten. Kortom: het is een van de profielen van de expertise die de behoeften van de markt; en een van de meest gewenste specialisatie profielen ... [+]

De vraag naar een professioneel profiel dimensionale afbeeldingen en bewegende video overheerst groeit in de audiovisuele wereld. Omdat het profiel verweerder bij het aannemen van de creatieve en technische werknemers in organisaties en producenten. Kortom: het is een van de profielen van de expertise die de behoeften van de markt; en een van de meest gewenste door de studenten van de mate van reclame en communicatie specialisatie profielen. Deze studenten zijn waarschijnlijk buiten de arbeidsmarkt te blijven ten koste van anderen die juist het domein van de software, die uiteindelijk is wat zal je een briljante technicus te weten. Deze Master biedt een gedetailleerd en vergezeld van de dagelijkse praktijk begeleid studie. Sommige van de blokken worden bestudeerd zijn: audiovisueel verhaal, rondingen van interesse in filmische verhalen, beeldcompositie, afbeelding theorie, kleuren theorie, formats, compressie, tijdlijnanimatie, kinetische typografie en motion graphics, alle vergezeld van de nieuwste 3D-software.... [-]


Masters - Advanced Interactief Ontwerp: Web- En Digitaal Publiceren

Idep Barcelona
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Spanje Barcelona

In het digitale tijdperk, waar bijna alle inhoud wordt gegeven aan ons door een scherm, hebben ze een veelheid van grafische oplossingen, waaronder websites tot voor kort de meest populaire zijn gegenereerd. [+]

In het digitale tijdperk, waar bijna alle inhoud wordt gegeven aan ons door een scherm, hebben ze een veelheid van grafische oplossingen, waaronder websites tot voor kort de meest populaire zijn gegenereerd. Maar niet alleen wij webpagina's te raadplegen op uw computer, maar nu informeren wij, betreffen en zelfs lezen via apps en digitale publicaties op tablets en smartphones.

Deze realiteit maakt ze niet meer geldig traditionele gedrukte ontwerpers, die net verhuisd van print oplossingen voor digitaal, of computer, dat programma hoewel ze weten dat ze niet weet wat de visuele lezen middelen en communicatie die nodig is om een ​​goed product te ontwikkelen.

Daarom is het noodzakelijk dat de ontwerpers zijn doorlaatbaar voor nieuwe informatie media, het begrijpen van de complexiteit van het proces met een mondiaal perspectief, met uitzicht op de technologische ontwikkelingen die vormen van de echte kennis van de mogelijkheden die zij bieden en de aanpassing van digitale zenders de afdruk criteria aan een nieuwe omgeving van digitale communicatie, waardoor het openen van meer carrièremogelijkheden en zelfs de mogelijkheid om uw eigen bedrijf of uw eigen opstarten.... [-]


Master Digitale Art Direction

LISAA Paris
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Deze cursus leidt op tot experts op het gebied van digitale media. Studenten op het grafisch ontwerp cursus zal hun kennis verder en zullen leren om video, motion design, interactieve animatie, web development, mobiele ontwerp en UX ontwerp te gebruiken via een uitgebreid programma waarin alle aspecten van multimedia. [+]

Deze cursus leidt op tot experts op het gebied van digitale media. Studenten op het grafisch ontwerp cursus zal hun kennis verder en zullen leren om video, motion design, interactieve animatie, web development, mobiele ontwerp en UX ontwerp te gebruiken via een uitgebreid programma waarin alle aspecten van multimedia.

De cursus wordt gegeven door te werken professionals die erkend zijn in hun vakgebied, en koppelt theoretische en praktische cursussen met diverse stages op de school van partnerbedrijven. De kwaliteit van het onderwijs op Lisaa heeft geresulteerd in de loop van het ministerie van Cultuur en Communicatie wordt erkend.

MASTER-gelijkwaardige kwalificatie

De cursus voor gevorderden in Digital Art Direction is een cursus van twee jaar, wat overeenkomt met een master, en is toegankelijk voor studenten die al studies hebben afgerond in grafische designto niveau van een bachelor's.... [-]