Master Porgramma in Communicatie in Örebro Zweden

Beste Masters Programma's in Communicatie in Örebro Zweden

Communicatie

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Lessen in communicatie bereiden de deelnemende studenten voor op een breed scala van loopbanen, variërend van lokaal nieuws netwerken tot internationale projecten binnen internationale bedrijven en overheidsorganisaties en verscheidene andere prominente mogelijkheden door het verbeteren van de vaardigheden die nodig zijn voor deze carrière-velden.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Met een personeelsbestand van meer dan 100.000 mensen, Örebro stad is het administratieve centrum van de gemeente Örebro Örebro County, Zweden. Het is de geboortestad van een van nieuwe verbeterde colleges van Zweden - de universiteit van Örebro.

Beste Master Opleiding in Communicatie in Örebro in Zweden

Lees meer

Master In Strategische Communicatie

Örebro University
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Zweden Orebro

[+]

Kosten en kosten

Eerste afbetaling: 48756 SEK, Totale kosten: 97512 SEK

Als u de nationaliteit bezit van een land van de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland, hoeft u GEEN aanvraag of collegegeld te betalen.

[-]