Master Porgramma in Communicatie in de Verenigde Parijs Frankrijk

Beste Master's Opleidingen in Communicatie in de Verenigde Parijs Frankrijk

Communicatie

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Communicatie opleidingen verbeteren de vaardigheden van studenten op dit specifieke gebied en bereidt ze voor op een breed scala van loopbanen. De vaardigheden die in deze studie geleerd worden, kunnen worden gebruikt in een breed scala aan carrière-velden, en biedt studenten een ongeëvenaarde vrijheid als het erom gaat een ​​baan te selecteren.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste Master Opleiding in Communicatie in de Verenigde Parijs in Frankrijk

Lees meer

Gespecialiseerde Meester In Marketing & Communicatie

ESCP Europe Business School
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Bereiden studenten voor alle marketing en communicatie methoden en hulpmiddelen in de nieuwe internationale omgeving van de 21e eeuw en aan het management en strategische vaardigheden te ontwikkelen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen in deze zeer concurrerende markt. [+]

Studies aan Parijs en Londen campussen.

Wetenschappelijk directeur: Prof. Benoit Heilbrunn

Doelstellingen van het programma

Bereiden studenten voor alle marketing en communicatie methoden en hulpmiddelen in de nieuwe internationale omgeving van de 21e eeuw en aan het management en strategische vaardigheden te ontwikkelen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen in deze zeer concurrerende markt.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de MS in Marketing en Communicatie kan werken, op nationaal of internationaal niveau, zoals: Digital Marketing Specialist, Product Manager, International Events Project Manager, Consultant, Category Manager, Marketing Research Analyst, Events Project Manager, Marketing Director, Press Relations Manager, etc.... [-]