Masters Opleiding in Communicatie in de Verenigde Île-de-France Frankrijk

Beste Masters in Communicatie in de Verenigde Île-de-France Frankrijk

Communicatie

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Communicatie opleidingen verbeteren de vaardigheden van studenten op dit specifieke gebied en bereidt ze voor op een breed scala van loopbanen. De vaardigheden die in deze studie geleerd worden, kunnen worden gebruikt in een breed scala aan carrière-velden, en biedt studenten een ongeëvenaarde vrijheid als het erom gaat een ​​baan te selecteren.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Top Masters in Communicatie in de Verenigde Île-de-France in Frankrijk

Lees meer

Gespecialiseerde Meester In Marketing & Communicatie

ESCP Europe Business School
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Bereiden studenten voor alle marketing en communicatie methoden en hulpmiddelen in de nieuwe internationale omgeving van de 21e eeuw en aan het management en strategische vaardigheden te ontwikkelen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen in deze zeer concurrerende markt. [+]

Studies aan Parijs en Londen campussen.

Wetenschappelijk directeur: Prof. Benoit Heilbrunn

Doelstellingen van het programma

Bereiden studenten voor alle marketing en communicatie methoden en hulpmiddelen in de nieuwe internationale omgeving van de 21e eeuw en aan het management en strategische vaardigheden te ontwikkelen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen in deze zeer concurrerende markt.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de MS in Marketing en Communicatie kan werken, op nationaal of internationaal niveau, zoals: Digital Marketing Specialist, Product Manager, International Events Project Manager, Consultant, Category Manager, Marketing Research Analyst, Events Project Manager, Marketing Director, Press Relations Manager, etc.... [-]