MASTERSTUDIES

Master Programma's in Ondernemingsrecht in Afrika 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Het nastreven van een opleiding in het ondernemingsrecht kunnen de studenten voor te bereiden om te gaan met juridische en operationele problemen in de bedrijfsvoering. Elk programma zal variëren, maar velen van hen zich richten op zowel de business-gerelateerde onderwerpen alsmede de juridische aspecten.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Masters Opleiding in Ondernemingsrecht in Afrika

2 Resultaten in Ondernemingsrecht, Afrika Filter

LL.M.

Université Virtuelle (UIV)
Masters
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Online

De master op afstand door bedrijfs- en ondernemingsrecht is gericht op studenten en juristen in het bedrijfsleven die hun kennis verdiepen en valideren van de praktijk van een ...

Lees meer

Meester in het ondernemingsrecht

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Campus

Professional Master in Business Law and Business bereidt u na de licentie om de professionele wereld en vooral in de juridische omgeving voor bedrijven en instellingen.

Lees meer