243 Master Opleidingen in Colombia for 2024

Master Opleidingen in Colombia for 2024Filter
    • Bogotá, Colombia

    Deeltijd

    4 semesters

    Afstand leren

    Spaans

    De Master's Degree in Engineering Management (MAGI) aan de Universidad de los Andes is een 100% virtueel programma in het Spaans. Engineeringmanagement is een vakgebied dat zich richt op het managen en administreren van projecten en teams op het gebied van engineering. en omvat een breed scala aan activiteiten

    • Monterrey, Mexico
    • Buenavista, Mexico
    • + 28 more

    Full time, Deeltijd

    5 semesters

    Afstand leren

    Spaans

    Het onderwijs wordt gekenmerkt door het stadium te zijn waar mensen reflecteren en deelnemen aan verandering. De huidige eeuw legt op het gebied van onderwijs de noodzaak op om deze traditie voort te zetten in het licht van de nieuwe mondiale eisen. Gerenommeerde filosofen, denkers en visionairs van hedendaagse organisaties wijzen erop dat de wereld afstevent op een grote transformatie waarbij de school, meer dan welke andere sociale instelling dan ook, onvermijdelijk zal worden getroffen en daarom voor grote uitdagingen staat.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Online meester in human resources, behoud van talent, selectie en leiderschap. In de Master in Human Resources Management van OBS Business School de essentiële technische kennis ontwikkelen die de verantwoordelijke van de afdeling moet beheersen, en de nodige managementvaardigheden verwerven die ons in staat stellen om het team van mensen succesvol te beheren.

    • Anderson, Verenigde Staten
    • Ibagué, Colombia
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    De missie van de Master of Music in Music Education programma is het ontwikkelen van geavanceerde competenties in muzikaliteit, kritisch onderzoek, en creatieve toepassingen van op onderzoek gebaseerde pedagogie in de muziek

    • Caracas, Venezuela
    • Panama City, Panama
    • + 5 more

    Full time

    Op de campus

    De Master in Finance is een tweetalig programma (50% Spaans en 50% Engels), zeer gespecialiseerd in het gebied, ontworpen om te voldoen aan de nieuwe behoeften van de wereldwijde financiële sector...

    • Rionegro, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    De professional in Graphic Design (virtuele modaliteit) van de School of Design van Uniremington verwerft een uitgebreide training in de specifieke kennis van hun gebied. Ze is een persoon wiens opleiding haar leidt naar menselijke en professionele uitmuntendheid, waarbij ze ethische, morele, burgerlijke, democratische en ecologische waarden internaliseert. Hij is een professional die is voorbereid op planning, beheer en evaluatie van elke activiteit op het gebied van grafisch ontwerp, en biedt oplossingen voor de behoeften van zijn omgeving die opvallen bij de toepassing van reclamestrategieën en beeldtaal in verschillende contexten op een creatieve en creatieve manier . vernieuwend. Hij is een professional met een goed beheer van interpersoonlijke relaties en getraind voor teamwork.

    • Popayán, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    De Master in Engineering of Land Roads is een verdieping van de specifieke kennis van de civiele of transportingenieur, vanuit het oogpunt van planning, ontwerp, constructie en onderhoud, waarbij nieuwe procedures en technologieën worden toegepast om de gebruiker verkeersveiligheid te bieden, een langere levensduur van de wegen en lagere investerings- en exploitatiekosten te realiseren. Het programma wordt aangeboden in twee modaliteiten: de professionaliserende masteropleiding en de onderzoekende masteropleiding, die zich onderscheiden door de omvang en individuele toewijding aan het onderzoeksproject.

    • Barranquilla, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    De missie van het masterprogramma in energie-efficiëntie en hernieuwbare energie is om gekwalificeerde, kritische, doordachte, creatieve magisters op te leiden met integriteit en bewustzijn van hun professionele plicht; opgeleid tot transformerend middel, bouwer van tools en methoden waarmee ze oplossingen in organisaties kunnen genereren. Hij zal bekwaam zijn om zijn professionele rol op een adequate manier uit te voeren, om de wetenschappelijke en technologische ontwikkeling van het land te zoeken in overeenstemming met de sociale en ecologische omgeving.

    • Jamundí, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    De masteropleiding Occupational Safety and Health biedt diepgaande training op het gebied van arbeids- en industriële hygiëne en veiligheid, om incidentele significante reducties te verkrijgen in de organisaties waarin zij hun werk uitvoeren, wat bijdraagt aan het behoud en de preventie van de gezondheid van beroepsziekten, evenals effectief onderzoek naar kwesties die verband houden met veiligheid en industriële hygiëne.

    • Bogotá, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    Ziekenhuisadministratiespecialisten opleiden met hoge ethische en kritische zintuigen, geschikt en competitief in de logica van gezondheidsadministratie, rekening houdend met het gedrag van de omgeving dat de ontwikkeling van openbare en particuliere gezondheid op nationaal en internationaal niveau vormgeeft.

    • Cali, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    Het belangrijkste doel van de specialisatie in sportjournalistiek aan de National School of Sports University Institution is het bieden van kwaliteitstraining die studenten de vaardigheden, tools en kennis biedt die nodig zijn om hun professionele carrière vooruit te helpen, met garanties voor succes. Dialoog met meerdere talen in sport- en praktijksettings vanuit het genereren van content in media-omgevingen of ecosystemen waar vanuit het journalistieke veld subjectieve en objectieve kijk op het sportveld wordt geboden.

    • Bogotá, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    Het integreert onderzoek met technologische ontwikkelingsprocessen die het mogelijk maken om innovatie te versnellen en een waardeketen te genereren, om de problemen van de tropische landbouw en de plattelandswereld op te lossen.

    • Cundinamarca, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    Het idee van een geglobaliseerde wereld waarin het gebruik van internet informatie exponentieel heeft doen groeien, heeft ertoe geleid dat bedrijven zich steeds meer wagen aan het creëren van gespecialiseerde gebieden in data-analyse. In deze context is het noodzakelijk om professionals op te leiden die verantwoordelijk zijn voor het beheer van grote hoeveelheden informatie, het goed besturen van gegevens en het genereren van nieuwe ideeën die een juiste besluitvorming mogelijk maken.

    • Jardin antioquia, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    Het opleiden van professionals op postdoctoraal niveau van Master in Management of Livestock Companies, met humanistische, academische en wetenschappelijke oriëntatie; met vaardigheden waarmee ze criteria en vaardigheden kunnen ontwikkelen om de lokale en mondiale realiteit te begrijpen en te interpreteren, om op een integrale manier te oefenen en te dienen om de productiviteit van de Colombiaanse landbouwsector te verbeteren. Beroepsprofiel De afgestudeerde van de Master in Livestock Business Management heeft een humanistische, ondernemende, onderzoekende, technische, ethische en innovatieve opleiding gevolgd; verantwoordelijk met het milieu en de samenleving. Beheert op holistische wijze productieprocessen om interne en externe problemen op te lossen, en beheert de veehouderij op een efficiënte, redelijke, winstgevende en duurzame manier. Beroepsprofiel De afgestudeerde van de Master's Degree in Management of Livestock Businesses kan integraal werken in veeorganisaties als manager, ondernemer, manager, leidinggevende, beheerder, leider, adviseur-adviseur, onderzoeker, leraar, manager van bedrijfsprojecten, onder andere gerelateerde functies, gerelateerde aan het object van studie en in de publieke sector, in functies die verband houden met het ontwerp en de strategische uitvoering van landbouwbeleid.

    • Puente Del Comun, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    De wereld staat voor een paradigmaverschuiving! Na een jaar van aanpassing aan de pandemie, hebben we versnelde verstoringen in het klant- en consumentengedrag ervaren. Bovendien zijn we gedwongen om onze strategie en de manier waarop we zaken doen te heroverwegen. Deze veranderingen hebben de noodzaak versterkt om het concurrentievermogen in de hele landbouwketen in Colombia te vergroten. Daarom is het essentieel om verbeteringen te realiseren in onder meer productie, transport, transformatie, technologie en distributie. Om deze verbeteringen te realiseren is de deelname van alle actoren in de keten essentieel en het creëren van de synergie die een taak van deze omvang vereist. Om dit transformatieproces in bedrijven te realiseren, zijn voorbereide en bijgewerkte managers nodig, in staat tot reflectie en discussie, bereid om nieuwe perspectieven in te nemen en de nieuwste trends te assimileren. Managers die openstaan voor nieuwe manieren om met hun klanten, leveranciers en zakenpartners om te gaan, de sector te versterken en waarde toe te voegen aan de keten.