Filter
Master Studies
Rusland Oblast Archangelsk Archangelsk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters Programma's in Cloud Computing in de Verenigde Archangelsk Rusland

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Een combinatie van netwerksoftware en hardwarevaardigheden wordt gegeven aan studenten die op zoek zijn naar onderwijs in cloud computing. Dergelijke kennis laat hen een goede reputatie bij de techwerkgevers op de hedendaagse arbeidsmarkt.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Archangelsk stad is gelegen aan de oevers van de rivier de Dvina naar het noorden in de oblast Archangelsk regio van de Russische. De stad heeft 3 universiteiten. De steden bewoners die bovenstaande nummer 300000 hebben een sterke gehechtheid aan religie en hun cultuur.

Beste Master Opleiding in Cloud Computing in de Verenigde Archangelsk in Rusland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Cloud Computing, Archangelsk

Graden
Plaats
Rusland
Oblast Archangelsk
Archangelsk
Studievorm
Tempo
Northern (Arctic) Federal University

MA-programma in High-performance en cloud computing is gericht op de studie en het praktische gebruik van parallel computing systemen oplossingen voor computationele inte ... [+]

Master in High-Performance and Cloud Computing Taal: Engels MA-programma in High-performance en cloud computing is gericht op de studie en het praktische gebruik van parallel computing systemen oplossingen voor computationele intensieve taken, studie van complexe systemen van moderne methoden van gedistribueerde en high-performance computing technologieën, het gebruik van moderne supercomputers en cloud-technologieën . Master in "High-performance en cloud computing" is een high-class specialist, kunnen werken in high-prioritaire gebieden van de ICT: • Het oplossen van de complexe problemen (vraagt ​​om een ​​systeem met computationele prestaties van 100TFlops en hoger) - om de schaalbaarheid van parallelle algoritmen en programma's te waarborgen.... [-]

Rusland Archangelsk
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands